Tomo Ale Ci packi latają - nie dał bym się tobie obciąć jak byś był fryzjerem
Filmik tak dość ładnie zrobiony - tylko szkoda że modelka taka jakaś zamyślona cały czas w jednej pozycji z kołami skręconymi w lewo - popraw to przy następnym filmiku który nakręcisz Jakim programem robiłeś filmik ?
Ps. Powiem szczerze, że chyba bardziej by mi się podobało jak by koło było całe czarne, bez pomarańczowej obwódki... Ale na 100% będzie się to ciepać w oczy na ulicy
Kaper, - brak jednego statywu, a filmik zrobiony tylko w celach sprawdzenia obiektywu Krisstoff, tak tak zderzak to pomyłka, dlatego wraca ori. PINIU, No tak lepiej robić fure jak wszyscy bo tak sie podoba wszystkim, ale auto robie dla siebie i jest tak jak mi sie podoba.
kazdemu podoba sie co innego proste, akurat pomaranczy czy z przodu czy na tyl jest wersja najtansza z seryjnych aut, m pakiety o dziwo nie maja ju tego koloru i kosztuja lepiej ale ktos w fabryce bmw za to ulepszenie dostal gore pieniedzy , kazdy robi pod siebie auto i tobie ma sie podobac
U dawno mnie tu nie było i nic nie było pisane także małe zmiany jakie nastąpiły:
wpadły nowe stołki
zawiecho
oponki 205/40 i 215/40
dystanse
lampy xenon
itp
takie szybkie foto za niedługo jakaś sesja
I jak widać niestety przez autko przeszedł grad i niestety maska wygląda jak wygląda... lecz wszystko będzie zrobione troche czasu
Ciesze się że sie podoba, teraz jeszcze zostało dużo pracy aby autko doprowadzić do lepszego stanu pod względem mechanicznym i lakierniczym, jeszcze w najbliższym czasie wpadnie tutaj tłumik RM, także cały czas coś będzie się dziać