[E38] moje bmw e38

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

mrcin86 pisze:
Tomek pisze:
mrcin86 pisze:Auto było malowane albo z ciekawą przeszłością? Pytam się bo zauważyłem nierówne szpary, brak znaczka na przedniej masce i brak miejsca na znaczek, lekko inny odzień między błotnikiem a drzwiami.
Nie no dobry jesteś :DD

Jak będę kupował następne auto to podeślę Ci fotki to ocenisz... :) W pełnym słońcu pod kątami a Ty mówisz o różnicach w lakierze i szparach :D Cudownie :)

Mi się jeszcze wydaje że prawa strona była malowana bo inne odcienie są, nie sądzisz? :) :573:
Wygładzonej maski nie zauważyłeś i weź ściągnij zdjęcie na komputer, powiększ i wyostrz je w programie graficznym to zauważysz różne szpary na przodzie, no chyba, że ktoś lekko stuknął zderzakiem w mur :D
No tak, maska wygładzona = śmiertelny wypadek w czołowym zderzeniu poprzedniego właściciela w tym aucie :573:

No tak, ściągnę zdjęcie i będę się bawił w programie graficznym żeby udowodnić użytkownikowu forum że ma krzywe szpary w aucie :lol: :lol:

Zamiast po prostu spytać czy było uszkodzone :P
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

M E R O, wszystko i na temat. Popieram Cię w 100%
Long
Małopiszący

Post autor: Long »

ja powiem tak takie BMW to moje marzenie narazie jedno sie spełniło bo mam E39 ale maży mi sie własnie takie jak twoje 740 E38 moze byc w dieslu lub benzynie bo te auta to samo piękno tego czym BMW błyszczało w tych latach
radzio882
Małopiszący

Post autor: radzio882 »

pare fotek srodka :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

radzio
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

no ładna siódema! Najbardziej mi się podobają te E38! Jeżeli zrobisz podobnie, jak na fociakach od M E R O, to będzie grubaśnie!! powo
radzio882
Małopiszący

Post autor: radzio882 »

nie zrobie ja na totalny orginał w pełynm chromie fabrycznym i felgi chrom :)
radzio
ODPOWIEDZ