[E36] 320i by Oczok
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dobra, dawno nic nie pisałem bo i z autem szczególnie się nic nie działo. Samochód przebył bezproblemowo trasę Polska - Holandia, również bez problemu wrócił, także jestem bardzo zadowolony. Jedynym mankamentem, który wyskoczył w międzyczasie był uciekający prąd z akumulatora, rozwiązanie było banalne - non stop świeciła się żaróweczka w bagażniku. Na chwile obecną wszystko jest okej, niecały tydzień temu wymieniłem łożysko w prawym tylnym kole, obecnie czeka mnie wymiana tarcz hamulcowych silnikowo auto spisuje się wzorowo, myślę, że już je "odburaczyłem" i obecnie wygląda tak :
Uprzedzam pytanie o felgi - na oku mam stylingi 32 17' lub nawet 18', jednak to dopiero na wiosne. Ważniejszy jest dla mnie stan mechaniczny auta niż wygląd zewnętrzny
A tak swoją drogą, co sądzicie o zakupie szerokich listew na drzwi ? strasznie mi sie podobają, ale nie wiem czy nie będzie to troche "wieś", że tylko szerokie listwy z m pakietu
i naprawiłem czujnik temperatury zewnętrznej
Uprzedzam pytanie o felgi - na oku mam stylingi 32 17' lub nawet 18', jednak to dopiero na wiosne. Ważniejszy jest dla mnie stan mechaniczny auta niż wygląd zewnętrzny
A tak swoją drogą, co sądzicie o zakupie szerokich listew na drzwi ? strasznie mi sie podobają, ale nie wiem czy nie będzie to troche "wieś", że tylko szerokie listwy z m pakietu
i naprawiłem czujnik temperatury zewnętrznej
Bardzo ładna maszynka. Wygląda już ładnie, klasycznie. Style 32 w r18 będą robić robotę jak jeszcze ją troszkę zglebisz. Szeroka listwa jak najbardziej bo po prostu pasuje do szerokości listew na zderzakach. Wg mnie super ale na twoim miejscu poszukałbym jeszcze do środka sportów. Super idzie się w nich ''rozwalić'' i dodadzą dodatkowego smaczku twojej maszynce. Pozdro będę chętnie zaglądał bo uwielbiam takie autka
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..