E36 By Dav 19866

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
mrcin86

Post autor: mrcin86 »

Dav19866 pisze:Marcin86 to się jeszcze okaże ja tak łatwo się nie poddaje :mrgreen: mam całą szybę tylna przyciemnioną tylko muszę ja wkleić komin zmienię lampy i pochwale się :mrgreen: człowiek na błędach się uczy i od tego jest forum
Gdzieś ja to już słyszałem i to nie raz, ale zobaczymy, pokażesz na co Cię stać i co zrobisz z tym autem to wtedy Ci zaufam :D
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Fajny kolor budy. Super środek (1wszy raz widzę zielony dywan - nawet nie wiedziałem, że takie były). Największa porażka to ten wydech :zdziwko: lampy z przodu też mi "nie smakują" i szyby ciemne też dla mnie na - . Co do hologramów to oczywiście też mi się nie podoba (chyba, że w domu na ścianę - ale nie w BMW ! ) ale jeszcze je przeżyje bo jak jest auto zamknięte to tego nie widać... Ogarnij to, zobacz przykład z niektórych aut w galerii i obierz ten kierunek (oczywiście nie kopiuj wszystkiego ale czerp inspiracje od innych i samemu coś twórz - ale ze smakiem )
Obrazek
Awatar użytkownika
Soki
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Soki »

Jak by to Niemiec nazwał: Das wagen ist perfect.
Dav19866
Małopiszący

Post autor: Dav19866 »

Witam ponownie teraz przód wygląda następująco teraz czekam na nowy wydech Pozdrawiam

Obrazek
Obrazek :grin:

Jak wam sie widzi
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Jest lepiej, znacznie lepiej :wink: tylko te doły zderzaków mogłby by iść pod kolor, gwarantuję że znacznie poprawki to ogólny wygląd auta :wink:
ODPOWIEDZ