bardo fajne autko tylko silnik nie ten założyłbym tylko jakies fajne felgi max 17 cali a a reszte zpstawiłbym w spokoju co orginał to orginał..powodzonka
no no wreszcie coś ciekawego tu widzę bardzo ładny ten twój nabytek...wygląda na zarąbiście utrzymane i jest twardy daszek miodzio...na plus też planowane zmiany już się nie mogę doczekać fotek jak pozakładasz te prezenty..co do silniczka to w sumie do cabrio by mi wystarczył bo gdybym miał takie autko to tylko do typish bulwarowej jazdy a gdyby jednak mocy brakowało to swapa zawsze można zrobić ...jeszcze raz gratuluję tak pięknego egzemplarza też bym sobie chętnie coś takiego sprawił jako drugie
może kiedyś
francik pisze:bardo fajne autko tylko silnik nie ten założyłbym tylko jakies fajne felgi max 17 cali a a reszte zpstawiłbym w spokoju co orginał to orginał..powodzonka
powiem ci ze w planach mialem nawet "18" ale szukalem cos zeby pasowalo do GERMAN STYLE i trafily sie "16" wiec sie nie zastanawialem i kupilem!!! a smialo moge powiedziec ze to zadbany i bez wypadkowy orginal i jestem jego drugim wlascicielem bo poprzedni to kuzyn mojej dziewczyny wiec sie nie zastanawialem nad kupnem bo znalem historie auta i wiedzialem ze byly wlasciciel baaaardzo o niego dbal!!! !! pozdrawiam!!!