darcyn pisze:
co masz z individuala? bo wiesz że indywidual to opcja spoza listy wyposażenia (!)
2003r?? w tym roku to chyba tylko kombiki szły (??)
z individuala to napewno skóra i drewno a co jeszcze to niewiem bo nigdy mnie to nie interesowało, no jak mój sedan jest z 2003r. to widocznie musiały byc produkowane
No nie no, KLASA AUTKO jasne fotele, jasne drewno czarna podsufitka INDIVIDUAL ekran 16:9. Wielki pozytyw, ja osobiście bym wymienił lampy z tyłu na oryginalne z 2003 roku z neonem w postojowych. Ale ogólnie do niczego nie można się przyczepić, a wzroku nie można od niej odczepić
śliczne autko, już kilka razy widziałem Cie na drodze i bardzo fajnie się prezentuje...
Twoja e46 też się nieźle prezentowała, bo nieraz ja widziałem na drodze i wystawioną na placu...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
larencase pisze:No nie no, KLASA AUTKO jasne fotele, jasne drewno czarna podsufitka INDIVIDUAL ekran 16:9. Wielki pozytyw, ja osobiście bym wymienił lampy z tyłu na oryginalne z 2003 roku z neonem w postojowych. Ale ogólnie do niczego nie można się przyczepić, a wzroku nie można od niej odczepić
lampy z tyłu sa oryginalne hella tylko góra została przyciermniona
ostatnio wymieniłem nerki na czarne, jak bede miał czas to wrzuce fotki
no ładna ta franca. nie wiem. jak ja szukałem nie było takich...
czarna nerka pewnie dodała smaku. dorzuć ciemne szyby i jak zobacze cie w lusterku to zmykam do rowu