[E36] E36 móóóóój piękny sedanik ;)
ale się uczepiliście... ja tez kupiłam zwyklego compakcika co ma 1,6 pod maska a nie 4.0 ale sie ciesze bo to moje pierwsze BMW i je uwielbiam tak jak Spiewak swojego sedanika....wiec komentarz w stylu
Spiewak autko sliczne dbaj i niech ci służy
jest kompletnie zbędny i nic nie wnosi do tematu...zawias napisał/a:
wchodze w temat , Piękny sedanik a tu widze zwykłą serie i zdjęcia nieba ...
Spiewak autko sliczne dbaj i niech ci służy
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
nie, nie kolego nie pakuj mpacka do 1.6. Taniej ci wyjdzie M na klapie
Dużo strasznie tych emek. Zainwestuj lepiej w silnik, a nie w body. Szybciej nie pojedziesz w pakiecie.
Mpack to jak już ktoś się bierze konkretnie za furę. Tak jak mówię lepiej troszkę dołożyć i wsadzić 2.5. Wiesz to wydatek. Listwy, progi, zderzaki, malowanie. Dozbieraj i kup za to r6.
Beta fajna. Jak dla mnie dymione kierunki to tylko w komplecie z tylnymi dymionymi. Zapewne jak większość będziesz wolał emkowskie światła na tył. No, a wtedy to jak dla mnie nie zabardzo pasuje. Kieruny powinny być wszystkie takie same.
Dużo strasznie tych emek. Zainwestuj lepiej w silnik, a nie w body. Szybciej nie pojedziesz w pakiecie.
Mpack to jak już ktoś się bierze konkretnie za furę. Tak jak mówię lepiej troszkę dołożyć i wsadzić 2.5. Wiesz to wydatek. Listwy, progi, zderzaki, malowanie. Dozbieraj i kup za to r6.
Beta fajna. Jak dla mnie dymione kierunki to tylko w komplecie z tylnymi dymionymi. Zapewne jak większość będziesz wolał emkowskie światła na tył. No, a wtedy to jak dla mnie nie zabardzo pasuje. Kieruny powinny być wszystkie takie same.
Zeby zrobić takiego sedana jak zawias posłał to trzeba mieć troche pojęcia o tym i pieniądze, a jak kolega mówi jest to 1 auto za swoje ciezko zarobione pieniądze więc myśle , że pierwsze jego BMW zawsze bedzie idealne A sam w końcu dojdzie do zdania ,ze apetyt rośnie w miare jedzenia. Ja też myślałem pierwszy tydzień , że mam najlepszego compacta na swiecie
:D Ale doszedłem do wniosku , ze i w całej galaktyce hahaha taki zart jakby ktoś nie zrozumiał
:D Ale doszedłem do wniosku , ze i w całej galaktyce hahaha taki zart jakby ktoś nie zrozumiał
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Kolego ja tez miałem 1,6. Piekne, czarne, nawet zderzak z m-packa z przodu był. Był tam tez sportowy tłumnik który robił wrazenie ze pod maska było duzo wiecej niz 1,6. Cieszyłem sie z auta, znajomi zazdroscili itd. Ale po jakims czasie zaczeło mi brakowac kucyków. Zacząłem szukac pomysłów jak go "wzmocnic", tzn, kolektory sportowe, chipy, stozki i inne ale w koncu dałem sobie spokój. Jezdził♦em dalej taka jaka była. I przyszedł taki czas ze mnie "przycisło" i z łzami w oczach ten samochód sprzdałem, bardzo sie do niego przywiązałem i bardzo wiele miałem z nim wspomnień. W koncu to było moje 1-sze BMW. I miałem 4 niesieczna przerwe z Bm'kami. Miesiac temu kupiłem 2.0 i powiem ci ze teraz sie ciesze ze nie ładowałem kasy w to 1.6. Zrozumiałem ze poprostu nie było sensu. 6 cylindrówka i pod wzgledem mocy i brzmienia silnika nie umywa sie do tego 4 cyl. które miałem. I w ten samochód juz włożyłem sporo pracy i kasy i nie załuje tego. Bo wiem ze warto bo to samochód w miare mocny, wiec narzekać na to tez szybko nie bede.
Wiec wpierw zainwestuj w silnik, skrzynie, dyfer i instalacje elektryczna. potem dopiero w pakiet i inne bajery.
Ale moze akurat Tobie nie zalezy na mocy, tylko na wygladzie i estetyce, ja osobiście chciałbym miec jedno i drugie
Ale to jest moje zdanie, auto jest Twoje i ma pasowac Tobie, nasze opinie maja jedynie pomóc Ci w dokonaniu jakiegos wyboru.
Mam nadzieje ze bedzie ci dobrze służyło i ciesz sie ze masz m43 na łancuszku rozrzadu, ja miałem m40 na pasku który sie kiedys urwał i do wymiany głowica, wałek zwory... ech szkoda gadac
Pozdro
Wiec wpierw zainwestuj w silnik, skrzynie, dyfer i instalacje elektryczna. potem dopiero w pakiet i inne bajery.
Ale moze akurat Tobie nie zalezy na mocy, tylko na wygladzie i estetyce, ja osobiście chciałbym miec jedno i drugie
Ale to jest moje zdanie, auto jest Twoje i ma pasowac Tobie, nasze opinie maja jedynie pomóc Ci w dokonaniu jakiegos wyboru.
Mam nadzieje ze bedzie ci dobrze służyło i ciesz sie ze masz m43 na łancuszku rozrzadu, ja miałem m40 na pasku który sie kiedys urwał i do wymiany głowica, wałek zwory... ech szkoda gadac
Pozdro
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
Co sie tak chlopaka uczepiliscie
wiadomo poczatki nie sa latwe ale powolo powoli mozna cos osiagnac,znam wiele osob ktore tak zaczynaly a gdy juz autko bylo dopieszczone to kopary opadaly sam tez tak zaczynalem z totalnej serii malymi kroczkami zmienilem wozik
powodzenia w modach i do zobaczenia na ulicach Zabrza
wiadomo poczatki nie sa latwe ale powolo powoli mozna cos osiagnac,znam wiele osob ktore tak zaczynaly a gdy juz autko bylo dopieszczone to kopary opadaly sam tez tak zaczynalem z totalnej serii malymi kroczkami zmienilem wozik
powodzenia w modach i do zobaczenia na ulicach Zabrza
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
No ja wspomniałem, ale jak kupił juz auto to wątpie ze teraz wymieni na np. 2,5 bo my podsuniemy mu taki pomysł. Dlatego to zaproponowałem mu swap. Chocby dlatego ze jest przynajmniej o połowe tanszy niz kupno nowej bety. Ale to jego auto i on zadecyduje co zrobi. Auta robimu "pod siebie" a nie dl innych, prawda ?
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic