[E36] E36 móóóóój piękny sedanik ;)

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Śpiewek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Śpiewek »

No już mi zeszło :) Ale najlepsze negatywne komentarza są w stylu co jest "be" lub co poprawić, coś doradzić... No ale można i tak..
Awatar użytkownika
Alex'a
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Alex'a »

ale się uczepiliście... ja tez kupiłam zwyklego compakcika co ma 1,6 pod maska a nie 4.0 ale sie ciesze bo to moje pierwsze BMW i je uwielbiam tak jak Spiewak swojego sedanika....wiec komentarz w stylu
zawias napisał/a:
wchodze w temat , Piękny sedanik a tu widze zwykłą serie i zdjęcia nieba ...
jest kompletnie zbędny i nic nie wnosi do tematu...

Spiewak autko sliczne dbaj i niech ci służy :) :bmw:
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

nie, nie kolego nie pakuj mpacka do 1.6. Taniej ci wyjdzie M na klapie ;)

Dużo strasznie tych emek. Zainwestuj lepiej w silnik, a nie w body. Szybciej nie pojedziesz w pakiecie.

Mpack to jak już ktoś się bierze konkretnie za furę. Tak jak mówię lepiej troszkę dołożyć i wsadzić 2.5. Wiesz to wydatek. Listwy, progi, zderzaki, malowanie. Dozbieraj i kup za to r6.

Beta fajna. Jak dla mnie dymione kierunki to tylko w komplecie z tylnymi dymionymi. Zapewne jak większość będziesz wolał emkowskie światła na tył. No, a wtedy to jak dla mnie nie zabardzo pasuje. Kieruny powinny być wszystkie takie same.
Obrazek
Matt87
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Matt87 »

troszke w dol, dymione kierunki na przod na tyl lampy m pakietowe i do tego ladna felga a bedzie naprawde dobrze:) przynajmniej wedlug mnie.
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

wyrazilem tylko swoje zdanie , pieknego sedana nie widziales

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
Adio
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adio »

Dla mnie Zawias ten sedan jest idealny
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Zeby zrobić takiego sedana jak zawias posłał to trzeba mieć troche pojęcia o tym i pieniądze, a jak kolega mówi jest to 1 auto za swoje ciezko zarobione pieniądze więc myśle , że pierwsze jego BMW zawsze bedzie idealne :) A sam w końcu dojdzie do zdania ,ze apetyt rośnie w miare jedzenia. Ja też myślałem pierwszy tydzień , że mam najlepszego compacta na swiecie :D

:D:D Ale doszedłem do wniosku , ze i w całej galaktyce hahaha :D taki zart jakby ktoś nie zrozumiał :D :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

niestety.. realia sa takie ze na forum wg. powinno sie z czymś wyjść do ludzi a napewno miec jakieś konkretne plany wobec auta.. jak widze totalna serie i plany typu gałka zmiany biegów to omijam takie tematy szerokim łukiem.. sory...
FaTuM

Post autor: FaTuM »

No tu masz racje :) szczerość do bólu :) Seria to poprostu seria jakieś plany trzeba mieć .
Awatar użytkownika
tommybiker6
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tommybiker6 »

Kolego ja tez miałem 1,6. Piekne, czarne, nawet zderzak z m-packa z przodu był. Był tam tez sportowy tłumnik który robił wrazenie ze pod maska było duzo wiecej niz 1,6. Cieszyłem sie z auta, znajomi zazdroscili itd. Ale po jakims czasie zaczeło mi brakowac kucyków. Zacząłem szukac pomysłów jak go "wzmocnic", tzn, kolektory sportowe, chipy, stozki i inne ale w koncu dałem sobie spokój. Jezdził♦em dalej taka jaka była. I przyszedł taki czas ze mnie "przycisło" i z łzami w oczach ten samochód sprzdałem, bardzo sie do niego przywiązałem i bardzo wiele miałem z nim wspomnień. W koncu to było moje 1-sze BMW. I miałem 4 niesieczna przerwe z Bm'kami. Miesiac temu kupiłem 2.0 i powiem ci ze teraz sie ciesze ze nie ładowałem kasy w to 1.6. Zrozumiałem ze poprostu nie było sensu. 6 cylindrówka i pod wzgledem mocy i brzmienia silnika nie umywa sie do tego 4 cyl. które miałem. I w ten samochód juz włożyłem sporo pracy i kasy i nie załuje tego. Bo wiem ze warto bo to samochód w miare mocny, wiec narzekać na to tez szybko nie bede.
Wiec wpierw zainwestuj w silnik, skrzynie, dyfer i instalacje elektryczna. potem dopiero w :m: pakiet i inne bajery.
Ale moze akurat Tobie nie zalezy na mocy, tylko na wygladzie i estetyce, ja osobiście chciałbym miec jedno i drugie :mrgreen:
Ale to jest moje zdanie, auto jest Twoje i ma pasowac Tobie, nasze opinie maja jedynie pomóc Ci w dokonaniu jakiegos wyboru.
Mam nadzieje ze bedzie ci dobrze służyło i ciesz sie ze masz m43 na łancuszku rozrzadu, ja miałem m40 na pasku który sie kiedys urwał i do wymiany głowica, wałek zwory... ech szkoda gadac
Pozdro :bmw:
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
zbyszko
Małopiszący

Post autor: zbyszko »

Co sie tak chlopaka uczepiliscie :zdziwko:
wiadomo poczatki nie sa latwe ale powolo powoli mozna cos osiagnac,znam wiele osob ktore tak zaczynaly a gdy juz autko bylo dopieszczone to kopary opadaly :twisted: sam tez tak zaczynalem z totalnej serii malymi kroczkami zmienilem wozik :twisted:
powodzenia w modach i do zobaczenia na ulicach Zabrza :bmw:
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

ktoś wcześniej wspominał żeby włożyć 2.5 a potem zabrać się za wygląd - ale czy nie taniej wyjdzie sprzedać to 1.6 i kupić 'gotowe' 2.5? :zdziwko:
Awatar użytkownika
tommybiker6
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tommybiker6 »

No ja wspomniałem, ale jak kupił juz auto to wątpie ze teraz wymieni na np. 2,5 bo my podsuniemy mu taki pomysł. Dlatego to zaproponowałem mu swap. Chocby dlatego ze jest przynajmniej o połowe tanszy niz kupno nowej bety. Ale to jego auto i on zadecyduje co zrobi. Auta robimu "pod siebie" a nie dl innych, prawda ?
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
zbyszko
Małopiszący

Post autor: zbyszko »

prawda prawda :wink:
a co do swapu to jesli buda auta jest w dobrej kondycji tzn bez jakis wiekszych dziur i nie miala jakis powazniejszych histori z dzwonami to jestem za :bmw: wtedy warto zainwestowac bo jak wiadomo znalezienie dobrze utrzymanego BMW nie nalezy do zadan najlatwiejszych :mrgreen:
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

tommybiker6 pisze: Auta robimu "pod siebie" a nie dl innych, prawda ?
dokładnie i każdy jeździ czym chce i na co go aktualnie stać, wiadomo jakby każdy miał nieograniczony budżet to prawdopodobnie wszystkie auta wyglądałyby tak jak to ze zdjęcia zawiasa.
ODPOWIEDZ