[E36] Moja 316i limo :D
po pierwsze wywal ten znaczek 316 z dechy po drugie albo zerwij folie albo przyciemnij przednie szyby po cie wygłusz klape bo ci tabliczka lata po czwarte zrób cos z kierunkami w tylnych lampach po piate wywal te fioletowe zarowki z reflektorow bo ostatnio jak mi nimi przywaliles po oczach to myslalem ze cie zamorduje wiecej grzechów nie pamietam a pozatym fela wyglada na zywo masakra na tym aucie i ogolnie dobre to mosz
Znaczek 316 i na desce zostanie , Klapa tylnia jest wygluszona , Hmm co do żarowek to jest to xenon 4300k wiec tak to zostawie,
A co mam zrobić z kierunkami z tyłu? Lamp z nie daje, bo 316 to nie moze inne propozycje POZDRo
[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 09:33 ]
aha jeszcze o szybach, wiec juz tez o tym myslalem ale jakos nie chce mi sie tego narazie robic, chyba ze zawioze do jakiejs firmy, wszystkie szyby chce przyciemnic tylko troche. pozdro
A co mam zrobić z kierunkami z tyłu? Lamp z nie daje, bo 316 to nie moze inne propozycje POZDRo
[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 09:33 ]
aha jeszcze o szybach, wiec juz tez o tym myslalem ale jakos nie chce mi sie tego narazie robic, chyba ze zawioze do jakiejs firmy, wszystkie szyby chce przyciemnic tylko troche. pozdro
Krzys pisze:pierwsze slysze ze to lampy z ///MTomek_ pisze:Lamp z nie daje, bo 316 to nie
Nie napisalem ze mam lampy z :M: Tylko ze nie dam lamp z i poprosilem o jakąś alternatywe do moich, to byl przykład
[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 18:31 ]
Pablo pisze:to nie wiem dlaczego ci to na fioletowo swieci i tak slepi skoro to 4300Tomek_ pisze:Hmm co do żarowek to jest to xenon 4300k wiec tak to zostawie,
skoro niechcesz lamp z to moze cos czarnego lub czerwonego?? oczywiscie sam kierunek reszta oriTomek_ pisze:A co mam zrobić z kierunkami z tyłu?
No kuzynie xenon 4300 to jest A lampy tylnie tez takie raczej zostawie
[ Dodano: 15 Kwiecień 2009, 18:33 ]
Czorny pisze:sadan ładny,często go widuje
Dzieki Czorny, no to fakt ze czesto sie mijamy
Twój tez jest ładny pozdro
mi chodzi o to ze nie ma takiego czegos jak lampy zTomek_ pisze:Krzys napisał/a:
Tomek_ napisał/a:
Lamp z nie daje, bo 316 to nie
pierwsze slysze ze to lampy z ///M
Nie napisalem ze mam lampy z :M: Tylko ze nie dam lamp z i poprosilem o jakąś alternatywe do moich, to byl przykład
Sa lampy z zoltym kierunkiem i bialym.
Dodatkowo dodam ze oryginalnie kupujac w serwisie, lampa z bialym kierunkiem powinna byc tansza od tej z zoltym kierunkiem.
Poprostu nie ma takich lamp z M3 czy M technik. A inne lampy niz oryginalne w e36 wg mnie nie pasuja zupelnie. Cleary nie sa az tak zle ale wygladaja zbyt nowoczesnie na linie jaka ma e36.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE