[E46] 320i Dzidka
Ja myslę ,że raczej najlepszym modelem Canona nie zrobiłbyś fajnego zdjęcia jak na pierwszy plan stawiasz kore z drzewa ...
Podstawa do zdjecia to chyba dobre niebo co ? Nie przyszło Ci to na myśl ? a nie latasz po nocy z suszarką
Drzewo lasy nocne wypady z telefonem i zdjęcia bez flesza naprawdę Fotografem to Ty nie zostaniesz
A co do wypowiedzi wyżej zgadzam sie żeby dobrze wyjść w ruinach trzeba trochę pomodzić i włożyć serca .
Podstawa do zdjecia to chyba dobre niebo co ? Nie przyszło Ci to na myśl ? a nie latasz po nocy z suszarką
Drzewo lasy nocne wypady z telefonem i zdjęcia bez flesza naprawdę Fotografem to Ty nie zostaniesz
A co do wypowiedzi wyżej zgadzam sie żeby dobrze wyjść w ruinach trzeba trochę pomodzić i włożyć serca .
FaTuM pisze:Ja myslę ,że raczej najlepszym modelem Canona nie zrobiłbyś fajnego zdjęcia jak na pierwszy plan stawiasz kore z drzewa ...
Rozumiem Cie kolego... Niestety nie posiadam lustrzanki ale co do zdjec to wiem co robić i mysle ze jak na amatora to dość dobrze mi to wychodzi
Jesli ma ktoś lustrzanke i pokazał by chęci co do sesji mojego BMW to z miłą checią skorzystam
Tutaj zdjecia amatorskie mojego poprzedniego bolidu
Piaskownia Jaworzno/ Olkusz, napewno gdzieś pomiedzy
Kąpielisko/Jezioro/Zalew Sosina Jaworzno
A tu taki mały news
Pełen Bak, aż miło sie patrzy na to
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
FaTuM pisze:a mówią w telewizji , ze ludzie tankuja za 20 zł .
no co jak co , ale obróbka tego zdjecia kojarzy mi sie z fotka . pl Mysle ,ze jesteś normalnym człowiekiem który lubi cykać fotki , a z tego co mi wiadomo fotografia to głęboka historia która mi niestety nie jest znana .
Mi też nie jest znana Ale jak na amatora to mi sie podobaja
Musiałem to upamietnić
Kaper pisze:Noo czarna nerka wg mnie będzie ładnie siedzieć Tylko jeszcze zmień tylne światła na białe i boczne kierunki na błotnikach - żeby pasowało jako całość
Kaper dokładnie będzie tak jak piszesz
Listwy na drzwiach i zderzakach czarne będą