dla chcacego nic trudnegoKrzys pisze:tylko ze Alpina jest raczej u nas niedostepna
[E36] Coupe 328 coupe
Spoko, Bedzie gleba, jutro powinny dojsc sprezynki wiec w sobote bedzie montaz.. Nie bedzie to jakies super obnizenie, jak maja nie ktorzy koledzy z forum poniewaz wolalem zachowac troche komfortu i nie drzec za kazdym razem o glebe miska czy zderzakiem, a nasze drogi sami wiecie sa w oplakanym stanie..Bedzie nizej niz jest i mysle, ze to mi wystarczy..dla wiadomosci to beda eibach pro-kit 35/30..Mysle, ze bede zadowolony, wiem wiem dla wielu z was to zdecydowanie za malo zobaczymy jak to bedzie wygladac po zalozeniu...
no a ja najbardziej z was jestem ciekawy jak to bedzie wygladac..kocik pisze:nono sam jestem ciekaw
Dzis przyszla paczka Mierzylem dlugosc sprezyn i porownywalem je z oryginalem..
Wyszlo to tak...Eibach przod - 25cm/oryginal 37cm Eibach tyl - 22cm/oryginal 28cm..
Mysle ze bedize ok napewno bedzie nizej niz jest..Czekam jeszcze na tuleje wahacza z m3 i zakladam sprezynki... Potem dokladna geometria i gleba bedzie skonczona..Pozniej tylko trzeba czasu by uzbierac kase na nastepnego moda czyli polakierowac i zalozyc zderzaki z mpakietu..
Zdjecie dzisiejszej przesylki pudelko troche oklejone przez firme kurierska..