[E46] e46 by shockwave

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
michalXe46
Małopiszący

Post autor: michalXe46 »

to podświetlenie nóg ,bardzo ciekawe :)) myśle że w mojej bemce też chyba coś takiego zrobie tylko niebieski kolor hmm :bmw: oczywiście jeżeli pozwolisz podłapać pomysł hah :P
Awatar użytkownika
shockwave
Małopiszący

Post autor: shockwave »

Dziś na pokład zawitało BH:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I teraz walka z parchami... Pozdrawiam :bmw:

PS. ostatnio na przeglądzie pan mi powiedział, że mam za bardzo obniżone auto. Czy ja wiem...
Obrazek
Obrazek
Sebek#13
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Sebek#13 »

Pan na przeglądzie chyba nie widział obniżonego auta :mrgreen: Ładnie to wszystko wygląda! ;)
Awatar użytkownika
shockwave
Małopiszący

Post autor: shockwave »

Witam :wink: jakiś czas mnie nie było, ale to nie oznacza, że z autem nic nie było robione :twisted:
Nie wiem od czego zacząć, może od znaczków – wszystkie zostały wymienione na czarne.
Oświetlenie wnętrza: zakupiłem ori lampeczki pod nogi i zamieniłem wszystkie żarówki na białe ledy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Audio: przerobienie auxa na bluetooth, teraz wystarczy przełączyć radio na tape, włączyć BT w telefonie, sparować z autem i już można męczyć pasażerów muzyką, a to wszystko bez kabli! :>

Obrazek

Skóry: Kierownica została obszyta, wymieniłem też stare i przetarte mieszki na nowe, pasujące do kierownicy.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Silnik: wywalony kat, ściągnięte oryginalne ograniczenie mocy (dobrze świszczy teraz!)

A no i nie mogło zabraknąć gadżetu:
Obrazek

Na lato planuję styling 32 z rancikiem w 18 calach, zobaczymy czy pozwoli na to studencki budżet :roll: Jakby ktoś jeszcze mógł powiedzieć, jakie szerokości szukać, żeby nic nie tarło itp bo to czarna magia dla mnie jest :P

Pozdrawiam :bmw:
Obrazek
ODPOWIEDZ