[E36] Armageddon -->> E36 Coupe 328i
Dzięki koledzy, bo już chciałem kupować tunele za 100 jeden... Jak pojadę w stronę Katowic to wstąpię do Bawaria Motors i kupię sobie te tunele Puki co nie będę dawać żadnych dziwnych siatek w zderzak tam gdzie są otwory na tunele bo i tak niedługo zagoszczą tam tunele, a wiochy nie mam zamiaru robić...
nie ma za co zanim coś kupisz na ALLEGO zadzwoń DO ASO bo czasami 30% taniejArmageddon pisze:Dzięki koledzy, bo już chciałem kupować tunele za 100 jeden... Jak pojadę w stronę Katowic to wstąpię do Bawaria Motors i kupię sobie te tunele Puki co nie będę dawać żadnych dziwnych siatek w zderzak tam gdzie są otwory na tunele bo i tak niedługo zagoszczą tam tunele, a wiochy nie mam zamiaru robić...
Wczoraj byłem u lakiernika... I wystąpił mały problem... Czy w okolicy Rybnika, Wodzisławia Śląskiego da się gdzieś kupić spinki na listwy progowe? Bo lakiernik nie umie nigdzie tego dostać w okolicy, a do Katowic czy do Bielska to troszkę daleko żeby jechał po same spinki... Autko jutro do odbioru mam, ale będzie puki co bez listew progowych bo nie ma spinek... Jak załatwię spinki to mam do niego podjechać i mi założy te listwy progowe...
Dzieki tomash
Wczoraj odebrałem autko Wygląda całkiem inaczej... Dużo lepiej Co prawda nie założył mi nakładek progowych, ale kazał je zostawić i załatwić sobie spinki, wtedy jak już będę miał te nieszczęsne spinki to mam do niego podjechać to założy mi te nakładki progowe
To co zostało zrobione:
1) Kierunki dymione - przód
2) Wywalenie spojlera
3) M-Pakiet - zderzak przód i tył.
4) Lampy soczewkowe DEPO
5) Odnowienie lakieru i polerka całego auta
Tak więc co do modów, kolejne planowane mody to:
1) Kierunki dymione - boczne
2) Tunele chłodzenia tarcz do zderzaka M
3) Koła może na przyszły sezon zmiana
4) M-Pakiet - nakładki w fazie zakładania
5) Lampy tył z białym kierunkiem
6) Szeroka listwa
7) Pełny komputer pokładowy
Koledzy mam do was takie pytanko, czy te nadkola które miałem przy zwykłym zderzaku będą mi pasowały do wlotów z Mki? Czy muszę kupić nadkola aby zamocować wloty z Mki?
P.S. Fotki wrzucę jak tylko je zrobię
EDIT
Kilka fotek, co prawda po zmierzchu, ale zawsze coś Więcej fotek zrobię jak wrócę z urlopu
Wczoraj odebrałem autko Wygląda całkiem inaczej... Dużo lepiej Co prawda nie założył mi nakładek progowych, ale kazał je zostawić i załatwić sobie spinki, wtedy jak już będę miał te nieszczęsne spinki to mam do niego podjechać to założy mi te nakładki progowe
To co zostało zrobione:
1) Kierunki dymione - przód
2) Wywalenie spojlera
3) M-Pakiet - zderzak przód i tył.
4) Lampy soczewkowe DEPO
5) Odnowienie lakieru i polerka całego auta
Tak więc co do modów, kolejne planowane mody to:
6) Szeroka listwa
Koledzy mam do was takie pytanko, czy te nadkola które miałem przy zwykłym zderzaku będą mi pasowały do wlotów z Mki? Czy muszę kupić nadkola aby zamocować wloty z Mki?
P.S. Fotki wrzucę jak tylko je zrobię
EDIT
Kilka fotek, co prawda po zmierzchu, ale zawsze coś Więcej fotek zrobię jak wrócę z urlopu
No to czas dodać parę groszy:)
Planowane mody były takie:
6) Szeroka listwa
No to na razie skupmy się na punkcie 7 Właśnie uzbierałem cały zestaw potrzebny do pełnego OBC A oto moje graty:
Poszukałem troszkę na forach i wujek google mi troszkę pomógł, wiem mniej więcej co i jak, gdy zrobi się troszeczkę cieplej i znajdę wolny czas to zabiorę się za przekładkę OBC
Kupiłem też opony letnie asymetryczne Sunny SN3630. Jak w tym miesiącu nie przekroczę budżetu to także przyjadą do mnie:
-tunele chłodzenia tarcz
-dokładka do zderzaka
-szeroka listwa
Zobaczymy jak to wyjdzie:) Jeszcze przyczaiłem się na jedne fele od mczarnego bo sprzedał je mojemu koledze tyle, że on wieśniaczy auto i zauważył jakieś wieśniackie felgi made in nie wiadomo co za 1200 zł... No i chce te ARTEC sprzedać za 1000 zł (zapłacił za nie 1400 zł) tak więc ja się zaczaiłem na nie:) Dziś dałem mu zaliczkę 500 zł i już leżą u mnie w piwnicy Teraz muszę wypolerować rancik na lusterko i założyć opony:) A resztę kasy mu dam do 2 tyg
tak więc z modów in progress:
3) Koła może na przyszły sezon zmiana (to już ten przyszły sezon)
Jak tylko będę miał chwilę to zrobię fotki kółek przed polerką i po
Planowane mody były takie:
6) Szeroka listwa
No to na razie skupmy się na punkcie 7 Właśnie uzbierałem cały zestaw potrzebny do pełnego OBC A oto moje graty:
Poszukałem troszkę na forach i wujek google mi troszkę pomógł, wiem mniej więcej co i jak, gdy zrobi się troszeczkę cieplej i znajdę wolny czas to zabiorę się za przekładkę OBC
Kupiłem też opony letnie asymetryczne Sunny SN3630. Jak w tym miesiącu nie przekroczę budżetu to także przyjadą do mnie:
-tunele chłodzenia tarcz
-dokładka do zderzaka
-szeroka listwa
Zobaczymy jak to wyjdzie:) Jeszcze przyczaiłem się na jedne fele od mczarnego bo sprzedał je mojemu koledze tyle, że on wieśniaczy auto i zauważył jakieś wieśniackie felgi made in nie wiadomo co za 1200 zł... No i chce te ARTEC sprzedać za 1000 zł (zapłacił za nie 1400 zł) tak więc ja się zaczaiłem na nie:) Dziś dałem mu zaliczkę 500 zł i już leżą u mnie w piwnicy Teraz muszę wypolerować rancik na lusterko i założyć opony:) A resztę kasy mu dam do 2 tyg
tak więc z modów in progress:
3) Koła może na przyszły sezon zmiana (to już ten przyszły sezon)
Jak tylko będę miał chwilę to zrobię fotki kółek przed polerką i po