Kolebka pisze:ale ekonomizer mnie zagiol, jak ja daje w deche moim m40 to mi wiecej pali
on się zacina przy 22 czy 24 na kompie pokazuje nawet 54l/100km.
Maroko pisze:ale po filmikach widać że nie ma łatwego życia

;-) autko poskładałem żeby na co dzień do pracy śmigać

a od czasu do czasu pojadę gdzieś poszaleć zobaczyć jak lata bokiem

w końcu to BMW więc aż tak w piz.. nie dostaje ale BMW się chyba psują od delikatnej jazdy
[ Dodano: 23 Wrzesień 2010, 22:29 ]
Kurde zastanawiam się czy jej nie wybebeszyć i do driftu przygotować tylko szkoda takiej co ma wszystko 4 furtki pod prądem, obc II, fotele podgrzewane, check, klima kurde sam nie wiem jak się już zastanowię to będę miał trochę gratów do sprzedania i skóre w dobrym stanie tylko czy warto?
[ Dodano: 20 Październik 2010, 21:24 ]

No i miska poszła i łapa silnika KU...
[ Dodano: 27 Październik 2010, 22:42 ]
[ Dodano: 10 Grudzień 2010, 15:12 ]
Miska 175 zł
Lewa łapa silnika 75 zł
bagnet 42 zł
olej 120 zł
filtr oleju 25 zł
robocizna 300 zł
Razem 737 zł a z ubezpieczenia 671,02 zł więc nie jest źle tylko auto stało 2 miesiące najtrudniej jest miskę dostać większość allegrowiczów chce 350 zł, miskę kupiłem z e34 silnik M50 w ten sposób do silnika wchodzi 6 litrów oleju a nie 7.

Oczywiście kretony z HDI przekręciły moje nazwisko i adres więc kasy jeszcze nie dostałem.
[ Dodano: 2 Czerwiec 2011, 22:06 ]
Nareszcie ktoś mądry ogarną mi e30stke zawiozłem auto do Chorzowa do kolesia co dobrze w temacie siedzi, no i jednym słowem typy co mi przekładkę robiły z dziury w dupie koło Łodzi zjebały mi auto temu takie cyrki miałem i kupę kasy przez to zmarnowałem do rzeczy co zostało wymienione:
- łapy silnika
- poduszki silnika
- poduszki skrzyni biegów
- ori chłodnica z BEHR
- termostat BEHR
- tuleje acentryczne MEYLE HD
- nowe zworznie wahacza
- wisco SACHS
Jednak jakiś 1.5 roku temu zakupiłem na allegro wahacze z e36 M3 3.2 za 535 zł przyszedł czas żeby je wrzucić i co okazały się zwykłymi wahaczami ale bez komentarza więc koło jeszcze do tyłu jest cofnięte ale dało się o parę centów zglebować.