[E36] Coupe by Lobek.
Dawno mnie tutaj nie było..
Takie tam zdjęcia na wypolerowanym M-Konturze, skręconym troche niżej gwincie. Jest jeszcze 1cm miejsca w nadkolach na skręconych kołach, ale chyba tak zostanie. Zastanawiem się nad większym dystansem - muszę nad tym pomyśleć. Na ten sezon koło raczej zostanie (chyba że ktoś zainteresowany kupnem bądź wymianą :hyhy: ), zaczynam oszczędzać na swapa, no i w najbliższej przyszłości muszę kupić nerki, bo troche się zaczepy podłamały, i odpryski zrobiły.. No i ten wgnieciony błotnik wymienić, najchętniej bym kupił w kolorze, i za takim się też rozglądam
PS. jakieś pomysły jak ściemnić halogeny tak, żeby nadal świeciły?
Takie tam zdjęcia na wypolerowanym M-Konturze, skręconym troche niżej gwincie. Jest jeszcze 1cm miejsca w nadkolach na skręconych kołach, ale chyba tak zostanie. Zastanawiem się nad większym dystansem - muszę nad tym pomyśleć. Na ten sezon koło raczej zostanie (chyba że ktoś zainteresowany kupnem bądź wymianą :hyhy: ), zaczynam oszczędzać na swapa, no i w najbliższej przyszłości muszę kupić nerki, bo troche się zaczepy podłamały, i odpryski zrobiły.. No i ten wgnieciony błotnik wymienić, najchętniej bym kupił w kolorze, i za takim się też rozglądam
PS. jakieś pomysły jak ściemnić halogeny tak, żeby nadal świeciły?
A to niby dlaczego?Kaper pisze:A był dzwon z przodu tak ?
Przedni zderzak był z laminatu, połamał się zeszłej zimy, założylem przedliftowy zwykły, bo taki powinien być w tym roczniku
Przedni pas poliftowy był - delikatnie mówiąc - daremnie pomalowany i był nie ori, to szukałem 'nowego', ori, takiego jaki powinien być dla tego rocznika - więc przedliftowy. Prooste, panowie, po co od razu doszukiwać dzwona...
Wydaje mi się że ta felga nijak pasuje do e36 Ale dzięki za jakąś opcjeKaper pisze:Na RH Topline nie chcesz zamienić ?
Jeszcze jedno z tylnej szyby