[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Siemka.
Dłuuugo mnie nie było.. byłem, ale zajęty "domem", samochód zszedł na drugi, a nawet na trzeci plan. Troszkę teraz się odbiłem i zaczynam powoli dłubać.
Kupiłem RCki 17/8.
Na to założę 205/40 i pewnie 195 na przód.
Trzeba będzie odnowić śrubki i zedrzeć clear z rantów, będzie malina.
Kilka poprawek lakierniczych trzeba będzie zrobić, ale drobnych. Pewnie dystans maleńki na tył, ale to się pomyśli. Trzeba porobić kilka rzeczny i siąść przy aucie na chwile. Ogółem wszystko lata jak powinno. Drażnią mnie boczki, które czasem odskakują przez brak kilku spinek i uszczelki bocznych szyb. Jutro wrzucę jakieś fotki felg.
Takie foty znalazłem.. boje się, że do gleby trzeba będzie mi cambery.
Zastanawiam się nad rotorem. Czy zostawić srebro, czy malnąć na złoty i śrubki także.
Myślę, że do zobaczenia niebawem.
EDIT EDIT EDIT EDIT EDIT
Wklejam fotki nowego nabytku, znalazłem jeszcze kapkę czasu.
Wg mnie to rotor i śrubki złote, a wg Was?
Dłuuugo mnie nie było.. byłem, ale zajęty "domem", samochód zszedł na drugi, a nawet na trzeci plan. Troszkę teraz się odbiłem i zaczynam powoli dłubać.
Kupiłem RCki 17/8.
Na to założę 205/40 i pewnie 195 na przód.
Trzeba będzie odnowić śrubki i zedrzeć clear z rantów, będzie malina.
Kilka poprawek lakierniczych trzeba będzie zrobić, ale drobnych. Pewnie dystans maleńki na tył, ale to się pomyśli. Trzeba porobić kilka rzeczny i siąść przy aucie na chwile. Ogółem wszystko lata jak powinno. Drażnią mnie boczki, które czasem odskakują przez brak kilku spinek i uszczelki bocznych szyb. Jutro wrzucę jakieś fotki felg.
Takie foty znalazłem.. boje się, że do gleby trzeba będzie mi cambery.
Zastanawiam się nad rotorem. Czy zostawić srebro, czy malnąć na złoty i śrubki także.
Myślę, że do zobaczenia niebawem.
EDIT EDIT EDIT EDIT EDIT
Wklejam fotki nowego nabytku, znalazłem jeszcze kapkę czasu.
Wg mnie to rotor i śrubki złote, a wg Was?
śrubki bym raczej zostawił w spokoju. felga ładna, złoty kolor jak w subarynie ale to fajne akurat połączenie więc czemu nie.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Żyje, żyje..
Kupiłem oponki. Dunlop Sport sp 9000 i Toyo Sport. Obydwa komplety w rozmiarach 205/40 i obydwa używane, ale z to w bardzo dobrym stanie.
Teraz czeka mnie rozebranie felg i polerka. Aha.. zostaje srebrny rotor.
Zobaczymy jak to będzie. Pojutrze zakładam oponki. Myślę, że zdążę z polerką.
Fotki pewnie pod koniec tygodnia. Mam nadzieje, że jakoś się to zglebi, tak jak na Keskinach.
EDIT
..dwie dopiero gotowe prawie. Do końca tygodnia będę miał śrubki, skończę do wtedy felgi. Jakieś takie zapaćkane jeszcze z tej pasty wyszły na tym foto, poniżej jedna z nich.
29.07.13 - edit
dopiero złożyłem 2 felg.. 3-4 dni i będą na samochodzie... nie mam czasu.. przedłuża się wszystko.. śrubki w grubym podkładzie, wizualnie troszkę na minus, nie rzuca się to w oczy, ale będą chwilę więcej trzymać. Robię sam wszystko powoli w domu, w sypialni, bez syfienie więc wschodzi..
Kupiłem oponki. Dunlop Sport sp 9000 i Toyo Sport. Obydwa komplety w rozmiarach 205/40 i obydwa używane, ale z to w bardzo dobrym stanie.
Teraz czeka mnie rozebranie felg i polerka. Aha.. zostaje srebrny rotor.
Zobaczymy jak to będzie. Pojutrze zakładam oponki. Myślę, że zdążę z polerką.
Fotki pewnie pod koniec tygodnia. Mam nadzieje, że jakoś się to zglebi, tak jak na Keskinach.
EDIT
..dwie dopiero gotowe prawie. Do końca tygodnia będę miał śrubki, skończę do wtedy felgi. Jakieś takie zapaćkane jeszcze z tej pasty wyszły na tym foto, poniżej jedna z nich.
29.07.13 - edit
dopiero złożyłem 2 felg.. 3-4 dni i będą na samochodzie... nie mam czasu.. przedłuża się wszystko.. śrubki w grubym podkładzie, wizualnie troszkę na minus, nie rzuca się to w oczy, ale będą chwilę więcej trzymać. Robię sam wszystko powoli w domu, w sypialni, bez syfienie więc wschodzi..