Nera aż miło patrzeć. A proces zmiany chromu na czerń to jak wygląda ??? Papierek drobna gradacja, podkład do plastiku a potem czarny mat itp??? Mam zamiar to zrobić u siebie
rozbierasz nerki tak abo chrom byl osobno potem matujesz zwyklym papieren 400 nastepnie 1200 wodnym:P odtluszczasz malujesz zwyklym podkladem czekasz do wyschniecia. potem zleksza matujesz na mokro 1200:) odtluszczasz i malujesz na 2 razy czarnym matem:D
[ Dodano: 14 Luty 2011, 23:56 ]
wazne zeby chrom byl dobrze zmatowany zeby podklad nie odprysl i wraz z nim czrany mat
tylna rejestracje daj sobie na taśmie dwu-stronnej bo strasznie ci brzęczy ;p widziałem Cię pod Statoilem jak z zlotu wracaliście chyba 13tego lutego w Wodzisławiu. pozdro
Adaś E-36 pisze:
rozbierasz nerki tak abo chrom byl osobno potem matujesz zwyklym papieren 400 nastepnie 1200 wodnym:P odtluszczasz malujesz zwyklym podkladem czekasz do wyschniecia. potem zleksza matujesz na mokro 1200:) odtluszczasz i malujesz na 2 razy czarnym matem:D
[ Dodano: 14 Luty 2011, 23:56 ]
wazne zeby chrom byl dobrze zmatowany zeby podklad nie odprysl i wraz z nim czrany mat
Dzięki Adaś E-36, bardzo ułatwiłeś mi zadanie. Jeszcze jedno? ten podkład to ma być do plastików?
Baks pisze:tylna rejestracje daj sobie na taśmie dwu-stronnej bo strasznie ci brzęczy ;p widziałem Cię pod Statoilem jak z zlotu wracaliście chyba 13tego lutego w Wodzisławiu. pozdro
Hehe no dokładnie ale czekałem na nowe ramki z BTS jutro je bede mial to dopiero tak zrobie:P
[ Dodano: 18 Luty 2011, 23:34 ]
No to lekka zapowiedź przed Jutrem:D