Dzidek pisze:W PL nie idzie wyszukać samochodu z ori lakierem
głupoty pleciesz... w polsce same "cukiereczki" z 2002roku niebite z przebiegiem 120tyś, niepalone jeżdżone przez babcię !
Ładnie czarna nerka Jeszcze dawaj czarne listwy i ramka rejestracji na czarno !
A mi się podobają takie fele - kup se
Dzidek pisze:W PL nie idzie wyszukać samochodu z ori lakierem
głupoty pleciesz... w polsce same "cukiereczki" z 2002roku niebite z przebiegiem 120tyś, niepalone jeżdżone przez babcie !
Ładnie czarna nerka Jeszcze dawaj czarne listwy i ramka rejestracji na czarno !
A mi się podobają takie fele - kup se [url=http://img402.imageshack.us/img402/2645/15811268983552.jpg]Obrazek[/URL]
Fele mam juz upatrzone Pod koniec marca prawdopodobnie beda u mnie...
Jak ja czytam "niebite,niepalone jeżdżone przez babcię" to mnie dzwiga :smiech:
Co do listew może bedą malowane
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Malowalem u siebie te chrom listwy kupa. I tak odlezie a polozylem chyba z milion warstw + jakis tam swietny podklad . Daj do oklejenia folia chyba, ze z plastyki miales 5ke w pedalowie to sam dasz rade . Koszt smieszny w porownaniu z oem shadow .
Te listwy na drzwiach i zderzakach chyba tez jakos czarne sa lepsiejsze , a odnosnie kola to do 19 musi byc przynajmniej -100 inaczej wyjdzie z tego straszna koza a malo kto u nas chce taka glebe .
kilka inspiracji
Ostatnio zmieniony 2012-03-05, 20:26 przez M E R O, łącznie zmieniany 2 razy.
Sloneczko by tu siadlo , ale wez to z tylu tak zgraj z blotnikiem jak to jest 19x10 lac na to chyba 225/35 i gleba na maxa skrecona
Sola ma u siebie podobny setup 19x9,5 i tyl musial skrecic na maxa. dopiero wtedy zaczelo to wygladac