[E38] BMW 740 V8 BY MARTIN

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

krzyq pisze:ale inne koła by sie zdały :P
Dokładnie.
ładnie odświeżyłeś lakier - szacun :bmw:
Obrazek
Martin

Post autor: Martin »

Moloch pisze:Pięknie lakier zrobiony, ile bym dał żeby ożywić tak lakier na swojej :mrgreen:
No to kolego podwijaj rękawy i do pracy -mi szkoda kasy na wydanie fachowcom by zrobili to co sam ptrafie zrobić dlatego działam sam ,już od dłuższego czasu działam w car detalingu i trafiają się auta od fachowców do poprawki -kwestia indywidualnego doboru środków :wink:
Co do felg - mam kilka typów ,ale muszą poczekać -są ważniejsze sprawy-nie martwię się bo jak patrze na forum i na to jakie metamorfozy przechodzą Wasze auta to i tak tym faktem cieszę oczy , w końcu to pasja do BMW :wink:
Wnętrze auta też odnowiłem -był przezemnie już odnawiany oraz dbałem o nie i zastanawiałem się czy da się go jeszcze bardziej wyeksponować - dało się -wygląda jak nowy ,średni połysk i bez tłustego wyglądu :grin:
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

Na tak odnowiony lakier az sie prosi o zalozenie odpowiedniej felgi i spsikanie opon jakims rownie dobrym srodkiem :twisted:
Martin

Ja preferuję oponę wyglądającą na nową ,czyli czystą(i tak wyglądają -nawet pomimo myć auta efekt utrzymuje się miesiąc) ,a nie wyglądającą jak by ktoś całą puchę plaka wypsikał na nie ,czy tam innego mazidła :wink:
O fele się prosi ,ale jest cierpliwa - jak widzisz ładną kobietę to patrzysz jej na buty ? chyba nie :wink:
Awatar użytkownika
owsick
Zaawansowany forumowicz

Post autor: owsick »

no ladna sztuka kolego naprawde sie podoba :) jak nowka :) :) nic tylko dbac :) i smigac :) pozdrawiam :br:
owsick
Martin

owsick pisze:........ :) jak nowka :) :) nic tylko dbac :) i smigac :) pozdrawiam :br:
...ma kilka małych mankamentów ,będą usunięte niebawem -typu poobijane od kamyków listewki pod przednimi lampami , pod tylną lampą i przy jednym nadkolu orazz na klapie nad tablicą rejestracyjną pojawiające się ognisko korozji ,drobne wgniotki po drzwiach powstałe w wyniku wizyt w marketach(tu zastosuje smart repeir,czy jak to się tam pisze ;p) , na szczęście nie strace na ''fachowców'' :wink:
Awatar użytkownika
owsick
Zaawansowany forumowicz

Post autor: owsick »

no i bardzo ładnie oby takich wiecej ludzi co tak dbaja :) znajomy sobie obkleil przednia czesc maski folia przezroczysta w e39 i tez wlasnie dlatego zeby sie nierobily odpryski i powiem ci ze fajna rzecz :) wcale tego niewidac :)
owsick
ODPOWIEDZ