[E36] E36 móóóóój piękny sedanik ;)
2.0 jakos do mnie nie przemawia bo z tego co piszą ludzie osiagi is'a a spalanie 2,5.. A silniczki m42/44 sa blizniaczo podobne do m43 wiec juz bym mogl go w srodku nocy z zamknietymi oczami rozebrac, uslyszec i ocenic co mu dolega heh
A cena 10 tys zl za czarna coupe 2.5 bez vanosa w pelnym m pakiecie, pelnym obc, klimatyzacja i w skorze ale z 92 roku ? Bo mam okazje kupic ale nie wiem.. Tym bardziej ze od razu musial bym wpakowac sekwencje to kolejne 3 tys... Bo ceny benzyny to.. .
A cena 10 tys zl za czarna coupe 2.5 bez vanosa w pelnym m pakiecie, pelnym obc, klimatyzacja i w skorze ale z 92 roku ? Bo mam okazje kupic ale nie wiem.. Tym bardziej ze od razu musial bym wpakowac sekwencje to kolejne 3 tys... Bo ceny benzyny to.. .
Panowie co się trafi zobaczymy, bo sam wiem jak szukałem dwa lata temu sedana... I te pseudo igiełki, dobry stan itp a na miejscu dostawałem ku...!. Będę szuakać w przedziale is do 2.8... Wiec totolotek
W ogóle urwała mi sie klapka z dolnej przepustnicy i resztka metalowego czpienia dostała się do cylindra! MASAKRA!
Muszę ściągać głowice, mam nadzieje że strat nie będzie i ze zawory proste...
Wiec wydatki nowa uszczelka pod glowice, olej i klucz dynanometryczny... eh
Ale plus ze do sprzedazy bedzie kilka nowych gratów...
W ogóle urwała mi sie klapka z dolnej przepustnicy i resztka metalowego czpienia dostała się do cylindra! MASAKRA!
Muszę ściągać głowice, mam nadzieje że strat nie będzie i ze zawory proste...
Wiec wydatki nowa uszczelka pod glowice, olej i klucz dynanometryczny... eh
Ale plus ze do sprzedazy bedzie kilka nowych gratów...
Wiec autko dalej w moich rękach Nie chce ktoś wymienić dystansów ze mną ? 20mm mam, wymienię za powiedzmy 10,12,15 mm bo jak widać po zdjęciu jeździć tak nie mogę...
A wypchnąć rantów nie mam czym... A szkoda bo fajnie wygląda taaak szeroko.
I czekam na folie Stickerbomb. Na e36 tego w ogole nie widać... Znalazlem jedno sensownie w miare wyglądające auto:
A wypchnąć rantów nie mam czym... A szkoda bo fajnie wygląda taaak szeroko.
I czekam na folie Stickerbomb. Na e36 tego w ogole nie widać... Znalazlem jedno sensownie w miare wyglądające auto:
Śpiewek, zrób naciąg i bd miał spokój.
Ewentualnie zroluj lekko rant wewnętrzny nadkola.
Co do stckier bomb. Ogólnie nie na BMW.
Ale te E36 z Wrocławia całkiem fajnie się prezentuje tylko właśnie auto jest takim szczurem dlatego to pasi.
U Ciebie w ogóle tego nie widzę ;/
Zastanów się jeszcze nad tym.
Ewentualnie zroluj lekko rant wewnętrzny nadkola.
Co do stckier bomb. Ogólnie nie na BMW.
Ale te E36 z Wrocławia całkiem fajnie się prezentuje tylko właśnie auto jest takim szczurem dlatego to pasi.
U Ciebie w ogóle tego nie widzę ;/
Zastanów się jeszcze nad tym.
Folia kupiona a czy przykleję to się zobaczy Zamieszę fotki za kilka dni.
Panowie a czym robiliście u siebie ranty ? Bo na profesjonalny teraz nie mam kasy...
Na necie są filmiki z rurą, jednak do tego trzeba mieć zdrowe bardzo nadkole, a że e36 bez ocynku + polska sól wiec pewno szpachla się chowa...
Najlepsza maszynka do rolowania, jednak czy ktoś takową posiada ? Wtedy dość mało inwazyjnie można ten 1 cm spokojnie uzyskać.
Chodzi o sam tył..
Panowie a czym robiliście u siebie ranty ? Bo na profesjonalny teraz nie mam kasy...
Na necie są filmiki z rurą, jednak do tego trzeba mieć zdrowe bardzo nadkole, a że e36 bez ocynku + polska sól wiec pewno szpachla się chowa...
Najlepsza maszynka do rolowania, jednak czy ktoś takową posiada ? Wtedy dość mało inwazyjnie można ten 1 cm spokojnie uzyskać.
Chodzi o sam tył..