[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Nieeee mi sie podoba przedliftKOWAL pisze:wrzucaj polifta nery i będzie malynka
No hej! Po długiej walce , masie składania i wielu wymianach Czarna czeka teraz na lakiernika, autko ogólnie odbudowane. Po wymianach nie potrafię jej poznać! Ciągnie jak opętana , już nie mówiąc o mniejszym apetycie na paliwo ( głownie to zasługa nowej odmy)
Od poprzedniej fotorelacji wymieniłem jeszcze czujnik położenia wału (VDO)
Filtr paliwa:
I wszystkie filtry LPG.
Jak już wspomniałem , wpadło też nowe radio:
Ogólnie wymian i usprawnień było dziesiatki tj np, ori nadkola , wszystkie śruby na nowe, wpadły grzane spryski ( jeszcze nie podłączone) itd , itp.
W nagrode za te ''męki'' sprawiłem sobie PDC które pewnie jutro przyjedzie kurierem..
Brakuje mi jeszcze jednego elementu czyli pokrywki wtrysków do m52 w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś ma to PW
I na koniec
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Kółka już zmienione a malowanie w przyszłym tygodniu, więc po świętach czarna będzie gotowa A co do spotkania to faktycznie trzeba jakiegoś spota wystrugaćAMI E46 pisze: No pięknie Kubuś , maluj czarną i trza się spotkać , dawno nic nie było nudno strasznie. Mam parę pytań do cb , jak zawsze z reszta.
ZMIEŃ kola na zimowe, ze byś nie miał powtórki za chwile
Trzymaj się i do zobaczyska
Dokładnie nie pamiętam ale coś poniżej dwóch stówek ..SebaE36 pisze:Z ciekawosci ile kosztowała odma?
A ty to mnie zawsze zawstydziszslawekb pisze:Bardzo ładnie Kuba widać ten profesjonalizm, oby tak dale
A dziękuje ! A malowany będzie cały front wieć pysk trochę się odmłodzipodoba mi sie maluj maske bo ladna sztuka z niej
Wczoraj kochani dotarło coś takiego ( Wielkie dzięki dla GŁODKA za schematy ! Musimy jakie piwo obalić ) :
Trapi mnie tylko to ,że w e36 nie występował przycisk PDC a ja jednak chciałbym mieć możliwość wyłączenia systemu.. hmmm? Na razie zrobię tak jak fabryka dała ale jak złapię odpowiedni knefel to i PDC coś stuninguje
Ostatnio zmieniony 2014-12-12, 19:22 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hej! W tym szczególnym dniu roku chcę wszystkim odwiedzjącym galerie i Waszym rodzinom życzyć dużo zdrowia, radości , spokoju i realizacji wszystkich planów w nadchodzącym 2015 roku ! Bawcie się dobrze ludziska
Ostatnio zmieniony 2015-03-05, 15:45 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.