Do Mpacku ten grill wygląda dobrzeMarcinE36Cabrio pisze:Miażdży Mnie te Cabrio
[E36] 330i Cabrio by gamek2
witam dzis dotarla do mnie paczka od naszego kolegi Brodera pewnie wszyscy domyslacie sie co to jest Broder wielkie dzieki bardzo ladnie ci to wyszlo :!: jestem zadowolony z twojej uslugi
no i znowu trza bylo wszystko rozbierac
i juz wszystko poskladane do kupy ale nie obeszlo sie bez strat niechcacy otarlem se podlokietnik wiec pojdzie do obszycia na dniach
ostatnie foto troche lipne bo juz ciemno sie robilo
calosc na zywo wyglada bardzo dobrze i mi sie podoba pozdro
no i znowu trza bylo wszystko rozbierac
i juz wszystko poskladane do kupy ale nie obeszlo sie bez strat niechcacy otarlem se podlokietnik wiec pojdzie do obszycia na dniach
ostatnie foto troche lipne bo juz ciemno sie robilo
calosc na zywo wyglada bardzo dobrze i mi sie podoba pozdro
Kurde no dla mnie krok do tyłu Zrob jutro lepsze foto Do białych vaderów carbon hmmm wiadomo Broder robi pro ,ale mi sie na tych foto nie podoba zrób jutro może zmienię zdanie ,bo widać ,ze w nocy robiłeś Czym to obtarłeś podłokietnik ? Śrubokrętem ?
Brakuje chyba Ci obc 18 jeszcze i panelu z klimą dwustrefowa ? Wygladało by lepiej ;p
Brakuje chyba Ci obc 18 jeszcze i panelu z klimą dwustrefowa ? Wygladało by lepiej ;p
gamek2, Twoje autko powala na kolana najbardziej z zewnątrz, w środku już mniej. FaTuM Trochę ma racji, że klimatronik i pełne obc by ładniej pasowało. Obc zmień jak będziesz miał okazję, a jeśli chodzi o klimę to nie gadaj, że za dużo roboty bo widzę, że Ty lubisz się pobawić przy aucie więc będziesz w żywiole