Taki był młyn ,że nie zrobiłem w końcu tej foty.W międzyczasie zostały wymienione hamulce tylne wraz z linkami od ręcznego.Obecnie samochód stacjonuje u lakiernika.
Ostatnio zmieniony 2018-05-17, 12:09 przez Rafal1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Beti w końcu odebrana od lakiernika Zapomnieli wymienić mi uszczelki przedniej szyby ,ale w poniedziałek będzie to ogarnięte.Za namowom Wojtka więcej zdjęć wrzucę w temacie forumowego konkursu
[/img]
Wojtek elegancko to siadło.Na zdjęciu nie można jednak uchwycić piękności lakieru Mora metallic.Po prostu w zależności od intensywności promieni słońca zmienia on swój odcień niczym kameleon
Nowa uszczelka już założona. Niestety wystąpił pewien problem .Po 3 otwarciu klapy bagażnika listwa wraz z klamką została mi w ręku
Jak się później okazało typ który przygotowywał auto do lakierowania upierniczyl śruby na , których listwa ta jest zamocowana. Zamiast mi coś powiedzieć to postanowił przymocować to na kleju
Na wszelki wypadek zamówiłem nową z ASO. Warsztat zobowiązał się ją polakierować i wymienić.
Rafal1980, niestety tak już bywa że na wszystkich nawet najlepszych znajomych brać poprawkę i zero zaufania. Współczuję Ci i mam nadzieję że szybko zakończy się temat i będziesz mógł cieszyć się w pełni z turaska
Nie mam zbyt dużo czasu , ale ostatnio zawiozlem fele do regeneracji.Poprzedni właściciel lubił chyba szorowac nimi o krawężniki.Zostanie zmieniony przy okazji kolor
Do tego zamówiłem mg motorsport wykonanie glosniejszego tłumika końcowego , A przy okazji środkowy też kupiłem nowy.
Rafal1980, jestem ciekaw jak felgi wyjdą Co do wydechu, mój również jest głośny .Po przejechaniu kilku długich tras powiem jedno,na początku jest ok.Później zaczyna być irytujący a następnie męczy .Tyle od starego pryka
Niestety jakiś ktoś złośliwy porobił mi wgnioty na dachu
Żeby ręce mu za to uschły...
Na szczęście da się to ogarnąć bez konieczności szpachlowania i malowania.Auto właśnie jest u fachmana i jeszcze dziś będzie gotowe
Ostatnio zmieniony 2018-09-29, 09:38 przez Rafal1980, łącznie zmieniany 1 raz.