bilstein B8 bym musial miec bo gadalem z tym gosciem co to sprzedaje ze jak bym kupil B4 to po paru miesiacach by mi padl przy takim obnizeniu jak -60/-40 bo B4 to dlugi amor i by go wbilo. No i tak mysle nad B8 a poiwedz mi jaki jest koszt tego cos okolo 1800 zl ?
gadalem z tym gosciem co to sprzedaje ze jak bym kupil B4 to po paru miesiacach by mi padl przy takim obnizeniu jak -60/-40 bo B4 to dlugi amor i by go wbilo
Ja bardzo chwale B8 i sam bym chcial ale niech koles nie pieprzy glupot bo ja na B4 jezdze juz poltora roku na moim obnizeniu i maja sprawnosc 78%!!! Wiadomo ze to nie sa sprezyny na obnizanie bo sa za miekkie ale napewno sie nie psuja. B8 maja skrocony skok tloka i sa twardzsze wiec sa idealne na -60/-40 :D:D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
napewno przy nizszej temperaturze beda mialy twardsza charakterystyke ja tez widze roznice w pracy amora przy nizszej temp.Co do roznicy miedzy b4 a b8 to zeczywiscie b8 sa krotsze wg mnie przy spokojnej jezdzie na glatkich drogach to beda chodzic b4 na -60 ale nie polecam