(E36)Classic Sedan/w siną dal..
-
- Zaawansowany forumowicz
Alexof dzieks
niezłe coupe.
Wymieniłem tarcze przód ,tył ,czujniki (znikł komunikat,błąd hamulca) i naciągnieta została linka ręcznego
..........ale to nie koniec
... siedzimy sobie w garażu ze znajomymi podczas wymiany tarcz itp ,patrze a tu kiera leży sobie wciśnięta w różne graty na półce :hyhy:
Akurat rozglądałem sie za taśmą do mojej bo była skopana
więc darowałem sobie taśme i kupiłem tą kiere
powiem tylko tyle że stan naprawde idealny,ma jedno czy dwa minimalne przetarcia i dałem za nią symboliczną kase-takich cen nie ma na forum
W sumie to niewiele będzie w niej do renowacji i jeszcze zobacze czy jest to jej wogle potrzebne
Pozdro dla Damiana i Molocha
A ja twoją) biały kolor z pomarańczami robi roboteMoloch pisze:Miałem dzisiaj okazję ją na spokojnie oblukać:) I przyznam że bardzo mi się ten sedanik podoba jak mało który:)
niezłe coupe.
Wymieniłem tarcze przód ,tył ,czujniki (znikł komunikat,błąd hamulca) i naciągnieta została linka ręcznego
..........ale to nie koniec
... siedzimy sobie w garażu ze znajomymi podczas wymiany tarcz itp ,patrze a tu kiera leży sobie wciśnięta w różne graty na półce :hyhy:
Akurat rozglądałem sie za taśmą do mojej bo była skopana
więc darowałem sobie taśme i kupiłem tą kiere
powiem tylko tyle że stan naprawde idealny,ma jedno czy dwa minimalne przetarcia i dałem za nią symboliczną kase-takich cen nie ma na forum
W sumie to niewiele będzie w niej do renowacji i jeszcze zobacze czy jest to jej wogle potrzebne
Pozdro dla Damiana i Molocha
montrealblau..
-
-
Decyzja zapadła
wreście dorobiłem sie ori lamp-zamówione.
i w dodatku inne niż planowałem..ach te życie
Krótko? Całe auto idzie w pomarańcze
Przeglądałem zdjęcia aut w montrealblau,ogólnie z niebieskimi e36 i pomarańcze robią robote
Będzie klasycznie
Nie szybko bede wymieniał ale za jakiś czas wleci "orange zone"
wreście dorobiłem sie ori lamp-zamówione.
i w dodatku inne niż planowałem..ach te życie
Krótko? Całe auto idzie w pomarańcze
Przeglądałem zdjęcia aut w montrealblau,ogólnie z niebieskimi e36 i pomarańcze robią robote
Będzie klasycznie
Nie szybko bede wymieniał ale za jakiś czas wleci "orange zone"
montrealblau..
-
zgadza sieGłodek pisze:Montrealblau idelnie pasuje z pomarańczami
będzie ładnie wyglądać
pod montreal pasuje i biały i pomarancz ,dymiony tesz ciekawie wygląda ale jak dymione światła to juz i czarna nera I BH być musi:bmw:
będzie gitM E R O pisze:Zobaczymy jak siadzie na aucie
E36 zrobi sie bardziej klasyczne .
znasz tematGabrielo pisze:Będzie ciekawie wyglądało!
widziałem na kilku galeriach auta w montrealu z pomaranczamiPRIMO pisze:czekamy na odslone pomarańczków, ja wiem że bedzie dobrze na wielu forach w tych kolorach chlopaki wracaja do pomaranczkow
a dzisiaj na jednym parkingu na żywo
p.s-foty bedą po nowym roku bo bede robił w nim i inne rzeczy
Stay
montrealblau..
-
A teraz pare fot po renowacji zestawem który niedawno kupiłem
kiera przed,widać przetarcie
obkleiłem kiere
tu już kiera po renowacji
Wyszło całkiem nieżle,zestaw jest niedrogi i z tego co mówił sprzedawca efekt zabiegu średnio ma sie utrzymać minimum pół roku bez zmian.
Jeśli tak będzie to ten zestaw jeszcze kiedyś kupie a dodam że z jednego zestawu minimum 2 może 3 razy można zrobić taki zabieg.
kiera przed,widać przetarcie
obkleiłem kiere
tu już kiera po renowacji
Wyszło całkiem nieżle,zestaw jest niedrogi i z tego co mówił sprzedawca efekt zabiegu średnio ma sie utrzymać minimum pół roku bez zmian.
Jeśli tak będzie to ten zestaw jeszcze kiedyś kupie a dodam że z jednego zestawu minimum 2 może 3 razy można zrobić taki zabieg.
montrealblau..