firma niefrima, zawias zalozyl no name made in china 8000k i sa swietne, jak tylko pare groszy odloze i najpierw zrobie tyl swiatla z bialym kierunkiem to biore takie jak zawias ... on dal 289 zł z montazem i juz jezdzi na nich jakies 5 miesiecy, policja go niezatrzymywala zadnych problemow narazie niema, i swieca super, nieoslepia
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Powiedzcie mi czy lepiej kupić osobno ringi i zamontować w seryjne lampy czy lepiej będzie jak kupię nowe reflektory w których już są ringi ?? Zastanawaim się nad tymi lampami co ma Krzyś ale nie mogę się do końca zdecydować..
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
Jednak zdecydowałem się na te Lampy co ma krzyś czekał z decyzją aż do zlotu w żywcu żeby moć się przyjzec na zywo jak to wyglada Bardzo mi sie podoba !! szkoda tylko że nie widziałem jak świecą ringi i xenonki w tych lampach !! a krzys był tak zajety demonstrowaniem swojego sprzetu ze nie chcialem mu przeszkadzać !!
dave pisze:Kupuj te lampki też mam takie i polecam poza tym zainwestowałbym w dokładkę pod zderzak przedni w to na tyle ...Gratuluje wypasionej e 36 ...pozdro
bedzie dokladka Dave bedzie tylko powolutku bo kasa na chodniku nie lezy a wisz mam synka na utrzymaniu i zoncie
dave pisze:Kupuj te lampki też mam takie i polecam poza tym zainwestowałbym w dokładkę pod zderzak przedni w to na tyle ...Gratuluje wypasionej e 36 ...pozdro
bedzie dokladka Dave bedzie tylko powolutku bo kasa na chodniku nie lezy a wisz mam synka na utrzymaniu i zoncie