Rafal1980, z felgami fajny pomysł i efekt końcowy bardzo dobry .Podoba mnie się to.
Współczuję jeżeli chodzi o dach, dobrze że uda się to ogarnąć bez ingerencji w lakier .
Po za tym będę się powtarzać ale bardzo mi się podoba Twój turas .
Dzięki Wojtek.
Gościu wykonał kawał dobrej roboty za rozsądne pieniądze.Gdyby ktoś miał zamiar usuwać wgnioty to polecam Pana Roberta.adres do niego : Bytom ul.Blachówka 15c.Śmiało można wklepać w Google to wyskoczą pełne dane
Głośniejszy wydech zamowiony w mg motorsport w końcu do mnie dotarl.Nie mam zbyt dużo czasu , ale jakoś ogarnę sprawę montażu. W przyszłym miesiącu jest w planie kolejny mod , ale o tym później
Wojtek tak jak Ci mówiłem ktoś dał ciała i wykonali mi taki sam tłumik jaki miałem wcześniej od nich zamontowany
Międzyczasie musiałem wymienić uszczelkę z miski olejowej. Niestety żeby to ogarnąć trzeba było ściągać zawieszenie.
Trochę mi się poci przy uszczelce z pokrywy zaworów. ASO wycenia jej koszt na 250 zlotych
Rafał dałeś im info o tym ?Firma od której oczekujesz a tu taki nie smak
Dobrze że poprzedni miałeś jak spożytkować i nie zostałeś z dwoma wydechami .
Co do cen w ASO to mnie nic nie zdziwi ,dają takie ceny bo mogą i w końcu to marka premium
Jedynie co mnie wciąż zaskakuje to ceny za używane części ,już nie raz mi szczęka opadła
Ceny używek na razie są śmieszne. Za parę latek nie będzie już tak kolorowo. Tak jak Ci mówiłem po przemyśleniu wszystkiego stwierdziłem, że dobrze jest jak jest i przymknalem oko.
Przyszedł czas na pełną regenerację przednich reflektorów.Założyłem przy okazji ringi smd i żarniki Osram night breaker.
[/img]
[/img]
Nie wiem dlaczego zdjęcia są obrócone
Ringi teraz jako dzienne są używane. Dopiero wczoraj ustawiałem lampy i jeszcze nie jechałem po zmroku.Jeszcze troszkę i się widzimy , także wszystko sobie na żywo zobaczysz
Minął rok jak Beti jest w moim posiadaniu.Wczoraj byłem na przeglądzie i wszystko wyszło pozytywnie
Filtry i oleje już zakupiłem i czekają na wymianę.Będę też wymieniał dwa łożyska kół z przodu.
Pytanie brzmi: Jakiej firmy łożyska warto kupić tak żeby to miało ręce i nogi?