Krzys pisze:jak ktos mysli o takim aucie to bym sie wstydzil zapytac ile to pali. Tam sie nie patrzy na spalanie.
Ja tez tak mysle ale juz sie do tego przyzwyczajilem bo ciagle tylko slysze "a ile to pali"
Przeciez to logiczne zeby jechac to musi spalic
BMW-RADOsc z JAzDY :!: :!:
to jest standardowe pytanie Mnie tez sie pytaja i jak im mowie ze srednio ok 10 litrow a przy deptaniu ok 14 to sie ze mnie smieja ze jaja sobie robie. Ale jesli mialbym kupic M3 i skapic kase to lepiej wcćl nie kupowac. Tym bardziej ze do tego autka nie ma zamiennikow jak do naszych e36. Trzebac odwiedzic serwis i grube pieniazki placic. A wszystko zaczynajace sie na M w BMW czesci sa kilka razy drozsze niz do i tak drogich czesci serwisowych w naszych e36.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
z klockami to nie jest tak zle ale tarcze to uuuuuu.... No i w M3 zaleca sie wymiana oleju co 10000km, Swiece co 15000km do tego trzeba dolozyc jak juz pisalem przy normalnej jezdzie co 8000km opony wiem to juz po sobie no i mam kolege w wiosce obok co tez ma m3 e36 no i to samo jest u niego
Ja jak w totka wygram to sobie kupie ale teraz to by mnie niestety nie bylo stac tym z garazu wyjechac a poza tym dobija mnie to ze niema tym za bardzo gdzie poje