[E38] Moje malutkie e38 740i

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Swobi

Post autor: Swobi »

kolebka pisze:jak juz sie bawisz to zrob go calego na alpine, takie jest moje zdanie, a nie jakies chinskie grile :/
Jakie chinskie grile?Mi to sajgonkami nie zajezdza a wrecz przeciwnie mi sie podoba i wydaje mi sie ze bedzie sie fajnie komponowalo z chromem w zderzaku.I co ma wogole gril do przerobki na alpine?

Dodane po 2 minutach:
zawias pisze:nery lajtowe :lol: ale pamietaj Michal o feldze :roll:
Widzisz,fele naprawde bym chcial miec konkret,zreszta nawet takie miale.Tylko ja inaczej podchodze do sprawy niz Wy z racji taxi,gdyby nie to to zaufaj mi ze byly by takie ze ogien...Czy my kiedys doczekamy sie normalnych drog????
Swobi

Oto moja Niunia w ubranku sluzbowym...Bleee :D Obrazek
Bilans po przejechaniu 20tys.Tuleje plywajace tyl,dwa wahacze tyl,dwa dolne tylne wahacze przod,dwie tuleje chyba gorne,dwie tuleje gumowe za wahaczami tylnymi,klocki i tarcze przod i tyl,dwie krzywe felgi.Nie bede pisal o kosztach ale powiem tylko ze jesli sie to wszystko nalozy naraz w tym autku to nie jest ciekawie :D :D :D .Do tego musialem wymienic czujnik polozenia walu i wymienic akumulator + diagnostyka i robocizna.Unikalem zamiennikow no i wyszla calkiem pokazna kwota ktorej nawet nie chce pisac...Wnioski:Felg nie zmieniam i nawet nie chce o tym myslec.Przez przypadek dowiedzialem sie ze w mojej Niuni nawet nie mozna obinzyc gdyz sa tam amory z EDC czyli same reguluja swoja twardosc w stosunku co do predkosci(chyba 18 pozycji amora)i NIVO z tylu czyli poziomowanie wysokosci tylu do wyskokosci przodu przy zaladunku itp i moglo by to wszystko glupiec przy obnizeniu :shock: .Niewiem,nie znam sie,tak tylko slyszalem.To auto codziennie mnie czyms zaskakuje :D i mimo wszystko Kocham je :D .Wiem tylko jedno i potwierdza sie to co slyszalem...Nie jest to auto dla oszczednych,no chyba ze chcemy jechac na tanich zamiennikach.Liczylem sie z tym i nadal twierdze ze nie zamienie 7-ki na zadne inne autko,lecz jesli chcesz oszczedzac to wybierz volkswagena passata,regeneruj zawieszenie i daj do toczenia tarcze hamulcowe.Nie psuj juz marki BMW bo i tak jest juz jaka jest...I jak to napisal Zawias"Jak kochac to ksiezniczki,jak krasc to miliony a jak jezdzic to BMW"
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

najlepsze masz te boczne paski na drzwiach :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

no bmka w ciuchach roboczych ladnie sie prezetuje podoba mi sie to foto w ciemnosci :D
zawias

Post autor: zawias »

hehe zamiast tego Polonia powinny byc Policyjne swiatelka , i beeme na granatowo walnac , Kozak by byl , zreszta i tak jest :!: :wink: Michal zarzuc jakies ladne 17stki , mysle ze nie utrudni Ci to zycia ani Twoim klijentom a auto nabierze wdzieku :wink:
Swobi

Piszcie mi tu szybciutko co sadzicie o tych felach.Jestem o krok od ich kupienia i mysle ze fajnie beda sie komponowac z moim kolorem auta.Zawias marudo-!8"-pasi?? Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

no felgi ladne chcialbym je zobaczyc na autku :)
Ariel

Post autor: Ariel »

no ladne sa, beda pasowac:D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

napewno beda pasowac lADNE sa
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

wielkie kola do wielkiego auta min 18"
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

ladne felgi ale wedlug mnie nie ten wzor do e38 :) Ale to twoj wybor Michal :)
Swobi

Ficek pisze:no felgi ladne chcialbym je zobaczyc na autku :)
No ja tez bym chcial ale raczej nie bedzie tej mozliwosci.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

to dlaczego ?? sprzedaly sie ??
Obrazek
Swobi

franz3xxi pisze:to dlaczego ?? sprzedaly sie ??
Ta jedna jest ladna ale pozostale trzy juz nie.Odpuszczam i szukam dalej :-(
adamwsb

Post autor: adamwsb »

szukaj hehe czemu nie chcesz 19?
ODPOWIEDZ