Głodek pisze:Poszedł bym w złoty mat
Co do dyfuzora jestem za ,tylko by to fajnie sie zgrało trzeba by coś pod progi dać i na zderzak przedni ,by była jedna całość
Witam Wszystkich w Nowym Roku 2019! Dużo zdrówka i spełnienia marzeń Drodzy Forumowicze
Odświeżę trochę temat bo zarasta, a że coś tam cały czas działam więc jest co napisać..
Więc może zaczniemy od prezentu pod choinkę od małżonki która niezłomnie dba moje szczęście
Kubek termiczny BMW idealnie pasujący rozmiarem i kolorystyką do czarnej na małą czarną
Oj przyda się na spoty w roku 2019 ! Dzięki Kochanie !
Prezent dostały ( tym razem ode mnie
) także BBS-y. Ori klucz-etui do dekli RS2/RC . Cieszy bo w PL niedostępne ..
Będąc przy kołach , wpadł inny kpl opon na ten sezon i mam nadziej przyszłe też. Mega rzadka okazja jaką jest kpl używanych Toyo tr1 . Nie było by w tym nic wyjątkowego gdyby nie rozmiar na tylne felgi czyli .. 235/30/18
Kto siedzi w temacie ten wie
Ponieważ w środku auta jest teraz czarno a nie szaro zostałem zmuszony wykonać w ASO drugi raz ten sam zakup tyle ,że w kolorze czarnym... szkoda tylko ,że tym razem raz drożej
Wiedziony uczuciem i przeczuciem kupiłem sobie także w ASO taki koreczek oleju..
Moga sobie niektórzy hejtować ale ja jestem już stary lis i mam pewne przypuszczenia ile będzie warty jak go tylko zabraknie w katalogu fabrycznych części ..
Aby w życiu nie było łatwo pojawił się jeszcze taki dylemat..
Hmmm... ?
No i na deser , nie mogąc się oprzeć wpadł taki setup na zimowy postój.. co myślcie ?
Nie wspomnę już o tym ,że mam z 3 kpl ori lamp na tył , bo wszystkie miały być bez wad ani o tym ,że z dwa kpl białych ori migaczy na przód bo .. miały być w idealnym stanie.. No cóż - niech żyją niektórzy sprzedawcy na OLX !
PZDR !
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..