ja myslalem ze ktos kto lubi latac bokami itp bedzie odchudzal autko a nie dociazal heheh ... nie powiem ale chcialem to kiedys kupic tylko ze troche za drogie ;P
Dave miejsca jest tyle ile widac bo jest posunieta do konca bagaznika a odwrotnie nie wejdzie wiec jak otworzysz bagaznik to jest skos kolumny i dwa wzmacniacze .
Wazy 39 kilo + wzmacniacze wiec powoli auto sie robi nie do scigania i nie do palenia a wyciagnac sie tego juz nie da bo trzeba demontowac wszystkie tylne siedzenia.
Mam problem to wysterowac bo radyjko daje za maly sygnal wiec potrzebne radio inne najlepiej tez clarion ale nie wiem czy bedzie mialo wiekszy sygnal .Dla porownania radio sony idzie jak wsciekle ale sony to qpa
franz jak kisol musial wkladac przez srodek czyli musial rozlozyc siedzenia z tylu. Wiec raczej przez klape tobie nie wejdzie. Moja skrzynia tez nie weszla przez klape bagaznika.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Musicie posluchac jak to chodzi!!!!!!! MASAKRA !!!!!!! Juz nie mowie co sie dzieje jak kanapy otworzy. smialismy sie bo kierownica chodzila jak mega wibrator. Uwierzcie jak jakas laska usiadlaby na drazku z biegow to z autka wyszla by dopiero jak aku by padl :D:D