[E36] BMW E36 316 by młody.
[E36] BMW E36 316 by młody.
Cześć, chciałbym wam zaprezentować moje pierwsze BMW serii 3 316, w przyszłości SWAP na 2.0. Samochód kupiłem niedawno, był troszkę zaniedbany, miał problemy z elektryką ale to już przeszłość
Wyposażenie:
2x airbag
skórzana tapicerka
podgrzewane siedzenia
ABS
el. szyby i el. szyberdach
Przedni zderzak , czerwone sprężyny, Ostatni tłumik sportowy, wycięty katalizator, Blenda (daszek tylniej szyby), Dymione tylnie lampy, brewki przednich lamp.
I to by było na tyle
Narazie na stalówkach, ale na wiosnę będą alu.
I tutaj kilka fotek:
Wyposażenie:
2x airbag
skórzana tapicerka
podgrzewane siedzenia
ABS
el. szyby i el. szyberdach
Przedni zderzak , czerwone sprężyny, Ostatni tłumik sportowy, wycięty katalizator, Blenda (daszek tylniej szyby), Dymione tylnie lampy, brewki przednich lamp.
I to by było na tyle
Narazie na stalówkach, ale na wiosnę będą alu.
I tutaj kilka fotek:
Może i Ci się podoba... ale jeśli tutaj dłużej posiedzisz i BMW to będzie dla Ciebie oczko w głowie to zmienisz zdanie... Było tu sporo takich co szli w zaparte, że nie pozbędą się czy to "chińskich" leksusów czy okropnych lamp depo, czy okropnych felg 15 calowych "205x65" (bo takie rzeczy mieli w aucie jak kupowali) itd itp... I po jakimś czasie wyrzucili te graty i przyznali się do błędu a potem nie umieli w to uwierzyć, że takie coś na ich aucie leżałomłody pisze:Tył zostanie tak jak jest, bo MI się podoba, rzecz gustu. To jest mój samochód i on MI ma się podobać. A brewki owszem znikną.