[E36] 1.8is by Zychu x2
-
- Zaawansowany forumowicz
[E36] 1.8is by Zychu x2
Witam ponownie !
Trochę mnie tu nie było, ze względów zmiany samochodu, na szczęście szybko zdałem sobię sprawę jakie samochody darze największym uczuciem
Jako że jeszcze nie pracuje niestety , wybór padł na stare niezawodne e36. Samochód kupiłem okazyjnie od starszego chorego Pana, który już nie miał siły o niego dbać, przez co jest trochę zaniedbany, ale cena była okazyjna więc czemu by nie przywrócić jej dawnego blasku?
Trochę o Aucie, rok produkcji 93, sprowadzony do Polski w 2007roku, w polsce tylko jeden właściciel.
Silnik 1.8is niestety z Lpg.. ale przy moich obecnych warunkach może i lepiej przebieg 231 tys.
z ogólnych oględzin z samochodem aż takiej tragedii, blacha bez rdzy, środek do zrobienia i ogólna kosmetyka
kilka foto poniżej:
Uploaded with ImageShack.us
oraz hit samochodu, jak żyje jeszcze w bmw z takim czymś sie nie spotkałem , co śmieszne klima chodzi
Plany?
-Nowy środek - już kupiony
-obszycie podsufitki oraz boczków czarną alkantarą
-Kierownica Serducho
-Zderzak m-pakietowy przód i tył - już zamówione
-Gwint-zamówiony
-Szeroka stalówka przynajmniej do zimy, po zimie napewno jakaś dobra felga
-Światła m-pakiet do tyłu
-przód bh,+ halogeny na xenonie
Póki co tyle
Trochę mnie tu nie było, ze względów zmiany samochodu, na szczęście szybko zdałem sobię sprawę jakie samochody darze największym uczuciem
Jako że jeszcze nie pracuje niestety , wybór padł na stare niezawodne e36. Samochód kupiłem okazyjnie od starszego chorego Pana, który już nie miał siły o niego dbać, przez co jest trochę zaniedbany, ale cena była okazyjna więc czemu by nie przywrócić jej dawnego blasku?
Trochę o Aucie, rok produkcji 93, sprowadzony do Polski w 2007roku, w polsce tylko jeden właściciel.
Silnik 1.8is niestety z Lpg.. ale przy moich obecnych warunkach może i lepiej przebieg 231 tys.
z ogólnych oględzin z samochodem aż takiej tragedii, blacha bez rdzy, środek do zrobienia i ogólna kosmetyka
kilka foto poniżej:
oraz hit samochodu, jak żyje jeszcze w bmw z takim czymś sie nie spotkałem , co śmieszne klima chodzi
Plany?
-Nowy środek - już kupiony
-obszycie podsufitki oraz boczków czarną alkantarą
-Kierownica Serducho
-Zderzak m-pakietowy przód i tył - już zamówione
-Gwint-zamówiony
-Szeroka stalówka przynajmniej do zimy, po zimie napewno jakaś dobra felga
-Światła m-pakiet do tyłu
-przód bh,+ halogeny na xenonie
Póki co tyle
troche roboty przy tym bd miał ale powodzenia bo plany dobre
Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
Widać na foto ładnie trzyma linie co do środka sama radość wole prać czyścić niż szpachlować szlifować.
Uzupełnisz dziury po halogenach najlepiej halogenami podsufitkę może by gdzieś dorwać na szrocie zaoszczędzisz troszkę na inne drobiazgi bo jak koledzy mówią alkantra kosztuje oczywiscie dobra alkantra Primo wie o tym najlepiej jak będzie kasa wsadzisz większe koło i śmigasz
Życzę powodzenia w znalezieniu dobrej pracy i bezawaryjności
Uzupełnisz dziury po halogenach najlepiej halogenami podsufitkę może by gdzieś dorwać na szrocie zaoszczędzisz troszkę na inne drobiazgi bo jak koledzy mówią alkantra kosztuje oczywiscie dobra alkantra Primo wie o tym najlepiej jak będzie kasa wsadzisz większe koło i śmigasz
Życzę powodzenia w znalezieniu dobrej pracy i bezawaryjności
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
-
- Zaawansowany forumowicz
być może to nie alkantara, tylko materiał podobny, głownie chodzi mi o to http://allegro.pl/alkantara-alcan-tara- ... 32807.html , zamierzam sam się za to zabrać także przy najbliższych dniach , na pewno zdam relacje Samochód może tak cięzko wygląda, bo nie myty dłuugi czas, na żywo wcale nie jest tak źle
sam używałem tego materiału ,jak znajde stronke to ci posle na PW ,a co do klejenia to kup klej w sprayu i dokładnie a delikatnie po psikaj żeby klej nie przebił na druga strone (już to przerabiałem u siebie kiedys)Zychu. pisze:zamierzam sam się za to zabrać także przy najbliższych dniach , na pewno zdam relacje
nie widzę sensu w kupowaniu takiego e36 i na dzień dobry planowanie takich modów jak gwint m pakiet etc. nie lepiej było poczekać, uzbierać trochę $ i kupić coś na oryginalnym m pakiecie w dobrym stanie? to auto byłoby fajne do jeżdżenia do pracy/szkoły za małe pieniądze.
aczkolwiek życzę Ci powodzenia
aczkolwiek życzę Ci powodzenia
Prawda z Tym że G... prawda... Niema to jak stworzyć z Niczego Coś... miałem niebieską e36 każdy pamięta... kupiona jako ruina i nie było nic piękniejszego jak patrzeć jak z miesiąca na miesiąc odzyskuje swój blask a później na pytanie "to nadal te auto?" z dumą potwierdzać dlatego w 100% popieram taki ruch życze powodzenia a widzę że mieszkasz blisko więc w razie problemów pisz! , sławku jeśli wolisz przychodzić na gotowe to tak rób są tacy którzy robią to po prostu z pasji nie patrząc na portfel