Zawsze będzie gdzie wsadzić drobne na myjke

Kleszcz pisze:grubo i szacunek za włożoną pracęJak widzę te wszystkie przewody i kabelki to zawrót głowy (a czeka mnie montaż navi w najbliższym czasie, dobrze że z fachowcem
). Fajnie że cały czas masz pomysł na auto i jak dla mnie to jedno z najładniejszych e36, pewnie się powtarzam
Czekam na dalszy rozwój
Dokładnie jak kolega PRIMO gada ,
whucrew, Vaderki siedzą idealnie ,dobry róch z Climatronikiem
Kończ już i pokazuj całość
Alexof pisze:Podziwiam i gratuluje za robotę przy aucie ! Jak zwykle na kozaku.
Pozdro !
Hej ludziskaNo ładnie Kuba
Też miło było zobaczyć twoje 1er w końcu na konkretnych rolkach, jest kosaDante182 pisze:W końcu miałem okazje zobaczyć chyba najlepszego sedana w okolicy i jestem pełen podziwu jak można było poprawić i tak już świetną formę jaka była. Kuba pełen szacunFotele to naprawdę wisienka na torcie. Trzeba nagrać koniecznie ten wydech pod obciążeniem najlepiej z auta obok
Naprawdę miło i to czytać ! Dziękuje i mam nadzieje ,że jak będzie jakiś spot bliżej SCI to się spotkamyKleszcz pisze:Kuba, ryje mi beret Twoja e36Jest piękna,pod każdym względem
![]()
To ile pracy i serca wkładasz w ten projekt ,po prostu bajeczka![]()
Muszę kiedyś zobaczyć na żywoPozdro
No ja mam identyczny problem..Kleszcz pisze:Napewno się zobaczymy ,tylko czas trzeba znaleźć a z tym u mnie na razie ciężko
No zmiana tych listew na inne nie wchodzi w grę bo to jest mega unikat, ogólnie do obecnego bi-koloru czyli czarny - szary pasują.. ale wstępnie był inny pomysł ,że to co teraz jest szare , będzie w czerwonej skórze i wtedy dam te listwy komuś ogarniętemu do oklejenia na czarno ..Głodek pisze:A listwy progowe bedziesz zmieniał tez na czarne