[E46] 323 Ci
[E46] 323 Ci
Witam!
Chciałbym zaprezentować moje 4te już BMW a jest to E46 323 Ci
Rocznik 2000,
Wyposażenie :
-4 el szyby
- cilmatronic
- fotele sportowe elektryczne (niestety nie podgrzewane) w pól skórze
- zmieniarka CD
Poza tym nic specjalnego
Teraz to co w aucie jest zrobione
- felgi 18" RH z oponami Falken'a
- obniżona na sprezynach H&R
- przyciemnione wszystkie szyby
- kierunki zaprogramowane na US
Plany
- doprowadzić lakier do idealnego stanu(drzwi kierowcy, blotnik lewy przedni, zderzak tyl i przod i inne )
- lampy LEDy
– może czarna nerka
Reszta wyjdzie w trakcie użytkowania
Samochodem zrobiłem już 4 tys km i wszystko jak na razie ok przez ten czas wymienionej oleje filtry itd (olej liqui moly) , tarcze klocki przód, jakieś tam pierdoy w zawieszeniu tył, drażki kierownicze , zbieżność ,
A oto kilka zdjęć , z góry przepraszam za jakość ale chciałem zaprezentować auto a na sesje jakoś zebrać sie nie umialem, i w sobotę bedą lepsze.
Proszę o komentarze
Pozdrawiam !
Chciałbym zaprezentować moje 4te już BMW a jest to E46 323 Ci
Rocznik 2000,
Wyposażenie :
-4 el szyby
- cilmatronic
- fotele sportowe elektryczne (niestety nie podgrzewane) w pól skórze
- zmieniarka CD
Poza tym nic specjalnego
Teraz to co w aucie jest zrobione
- felgi 18" RH z oponami Falken'a
- obniżona na sprezynach H&R
- przyciemnione wszystkie szyby
- kierunki zaprogramowane na US
Plany
- doprowadzić lakier do idealnego stanu(drzwi kierowcy, blotnik lewy przedni, zderzak tyl i przod i inne )
- lampy LEDy
– może czarna nerka
Reszta wyjdzie w trakcie użytkowania
Samochodem zrobiłem już 4 tys km i wszystko jak na razie ok przez ten czas wymienionej oleje filtry itd (olej liqui moly) , tarcze klocki przód, jakieś tam pierdoy w zawieszeniu tył, drażki kierownicze , zbieżność ,
A oto kilka zdjęć , z góry przepraszam za jakość ale chciałem zaprezentować auto a na sesje jakoś zebrać sie nie umialem, i w sobotę bedą lepsze.
Proszę o komentarze
Pozdrawiam !
Ładny wozik kilka rysek ma ale co byś dłubał gdyby nie było heh
Drewno w środku feeee proponuje szczotkowane aluminium lub Carbon czarny lub grafit jak będzie ci się nudzić lub jak będe w Wiśle wpadnij coś na to poradzimy oczywiście jeżeli tobie się podoba nie było tematu szanuje twoje zdanie
Powodzenia w realizacji planów
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności
Drewno w środku feeee proponuje szczotkowane aluminium lub Carbon czarny lub grafit jak będzie ci się nudzić lub jak będe w Wiśle wpadnij coś na to poradzimy oczywiście jeżeli tobie się podoba nie było tematu szanuje twoje zdanie
Powodzenia w realizacji planów
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle