[E36] brokat mamba 2.0 coupe

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
BUMYRABIT
Małopiszący

[E36] brokat mamba 2.0 coupe

Post autor: BUMYRABIT »

Obrazek[img]http://Obrazek[/img]

[img]http://Obrazek[/img]
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2012-12-05, 14:13 przez BUMYRABIT, łącznie zmieniany 4 razy.
BUNNY
BUMYRABIT
Małopiszący

slupki maska szyby cale nic nie przekoszone szparki pozostaly idealne na masce czy drzwiach
Ostatnio zmieniony 2012-11-25, 12:51 przez BUMYRABIT, łącznie zmieniany 1 raz.
BUNNY
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

A wie tak
jest coś jak EDIT abyś nie musiał pisac post pod postem ,jako że nowy masz prawo nie wiedziec :wink:

wklej VIN to ci sie rozkoduje
jak już pisałeś ,więcej fotek

zobaczymy co z tego wy modzisz :mrgreen:

Pozdro i Witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
Turbo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Turbo »

Jedynie co to tylne lamty mnie sie nie widza i felgi :) reszta nawet nawet :DD Ale to poczatek i napewno to ogarniesz ;)
Obrazek
Niebezpiecznie to jest wsadzać kutasa do turbiny na odpalonym silniku.
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Ładna sztuka kolor super powiedz jak ci się spisuje ten automacik (skrzynia) jak długo go masz ? :razz:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
BUMYRABIT
Małopiszący

panowie a wiec felgi dostała inne oczywiscie;p bedzie widac na foto zaraz postaram wkleic wydachowanej, lampy tez poprawione na delikatnie dymione nie tak jak na foto;p kolor BROKATROT METALIC przegiecie kuwety jak sie dokladnie przygladnac ;d jezdzilem jakies 2 lata brak jakiejkolwiek usterki czy wkladu finansowego doslownie nie dolozylem ani centa, pozniej rok stała po stracie mojego kwitu ;p hehe przez ten czas odbudowa ,a jak mi oddali to pojezdzilem z pol roku a na nowych felgach moze z miesiac i sie wyspawalem..;/ ;p Automat przegiecie pałki zmienial biegi a jak rozgrzana ze az wrzała to plynela ze tak powiem no poezja..zero jakichkolwiek szarpniec chyba ze na zimny silnik by wsiasc i od razu laga to lubiła zrobic ale to tylko jeden raz przy pierwszych przerzuceniach nie ladne szarpniecie z 1/2 ale jak temp minimalnie skoczyłą tak juz do jazdy w sam raz to masełko nie bylo szarpniec ;p pewnie olej juz z d... ale wymieniany niby 10000km .. to moja pierwsza mamba i zakochany pozostaje przy modelu;] ale zbuduje nowa od podstaw cabrio;p
BUNNY
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

BUMYRABIT pisze:wymieniany niby 10000km
Olej w skrzyni co 60000 powinno się wymieniać :wink: i nie należy na tym oszczędzać :razz:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

BUMYRABIT, stary bez obrazy ale powiedz szczerze - ni mosz ty czasem wypite jak piszesz ? :mrgreen: Chyba, że mieszkałeś 15 lat w afryce i od nowa uczysz się podstaw języka polskiego (wtedy zrozumiem). Zrób jakiś normalny opis tego auta (zobacz u innych w galeriach jak wygląda) i zacznij pisać stylistycznie a nie jak 6 letni adehadowiec :wink:

Co da auta to szkoda, że w automacie, i przy najbliższej okazji zmień koło (taka moja sugestia) :bmw: Dalszej bezawaryjności i szerokości życzę
Obrazek
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Jakiej bezawaryjności, ja pisze że wydachował tym autem :shock:
Obrazek
ODPOWIEDZ