[E36] Coupe 328 coupe
[E36] Coupe 328 coupe
Przedstawiam wam moje Bmw E36 Coupe 318is
W planach:
- m-pakiet (juz mam tylko trzeba go pomalowac pod kolor) - ale to dopiero na wiosne..
- Tylne lampy na bialo-czerwone chociaz te tez nie sa zle tylko jedna przecieka i robi sie w niej akwarium - (tylko rybek brakuje) - zrealizowane fotki ponizej
- Gleba (sprezyny Eibach PRO-KIT)
Fotki zaraz po kupnie:
Fotki po umyciu samochodu - znacznie lepiej
Fotki na dzien dzisiajeszy
- nowe felgi i opony 225/45/17
- Nowy tlumik ULTER
- Nowe amortyzatory - BILSTEIN (przod i tyl)
- musialem wyciagnac halogeny poniewaz zlamal sie zaczep mocujacy a z jednym nie bede smigal
Czekam na wasze Opinie Pozytywne i Negatywne....
Nowe zdjecia na wiosne po zalozeniu M-pakietu...
Nowe lampy i listwy m3 !!
A tutaj nowy Nabytek mojego najlepszego ziomka 318is coupe pelny mpakiet !! (ni mowie o tylnych lampach) - ledwo sprowadzony !! Kolejne bmw na bielskich drogach
Na wiosne planujemy jakas wspolna sesje !! dwoch Is-ek z mpakietem
W planach:
- m-pakiet (juz mam tylko trzeba go pomalowac pod kolor) - ale to dopiero na wiosne..
- Tylne lampy na bialo-czerwone chociaz te tez nie sa zle tylko jedna przecieka i robi sie w niej akwarium - (tylko rybek brakuje) - zrealizowane fotki ponizej
- Gleba (sprezyny Eibach PRO-KIT)
Fotki zaraz po kupnie:
Fotki po umyciu samochodu - znacznie lepiej
Fotki na dzien dzisiajeszy
- nowe felgi i opony 225/45/17
- Nowy tlumik ULTER
- Nowe amortyzatory - BILSTEIN (przod i tyl)
- musialem wyciagnac halogeny poniewaz zlamal sie zaczep mocujacy a z jednym nie bede smigal
Czekam na wasze Opinie Pozytywne i Negatywne....
Nowe zdjecia na wiosne po zalozeniu M-pakietu...
Nowe lampy i listwy m3 !!
A tutaj nowy Nabytek mojego najlepszego ziomka 318is coupe pelny mpakiet !! (ni mowie o tylnych lampach) - ledwo sprowadzony !! Kolejne bmw na bielskich drogach
Na wiosne planujemy jakas wspolna sesje !! dwoch Is-ek z mpakietem
Ostatnio zmieniony 2013-05-01, 14:58 przez viruz, łącznie zmieniany 3 razy.
mojej raczej nie mogles widziec chyba ze 3 lata temu bo juz 3 lata ja mam ta czarna mojego ziomka owszem mogles widzieccybek1984 pisze:ladne sztuki a ta twoja kojarze z allegro widzialem ja tam jakis czas temu
O samochodzie moge napisac tyle..
rocznik 95 przebieg 132 tys w dniu zakupu miala 113,500 tys... Duzo nie jezdze poniewaz mam firmowy samochod wiec przebieg nie za duzy
Wyposazenie to ogolnie ma wszystko co w e36 mozliwe oprocz klimy i skory jak widac na zdjeciu wnetrza.. Czekam na rokodowanie vinu wtedy wkleje cale wyposazenie..