[E36 Coupe 1.8is] by Wally
[E36 Coupe 1.8is] by Wally
...
Ostatnio zmieniony 2013-06-12, 20:02 przez Wally, łącznie zmieniany 1 raz.
1.Sens jest taki że widziałem na tym forum różnego rodzaju zdjęcia w galeriach,od kratek do zderzaków po felgi itd.i tak samo są pokazane te które były a jakie są nowe i jak się prezentują po zmianie,skoro zmieniam wygląd całego samochodu od lakieru po elementy dlaczego i ja nie mogłem się pochwalić ile pracy włożyłem w samochód bo gdy dodam nowe zdjęcia będzie proste porównanie jak wyglądała kiedyś a jak wygląda teraz.Zdjęć nie ma bo świeżo wróciła od lakiernika i doprowadzam ją do ładu a skoro mam już cały wątek zrobiony to wystarczy tylko wrzucić nowe foty więc zaoszczędziłem sobie na czasie.1. Jaki sens jest w zakladaniu galerii skoro się nie ma aktualnych zdjęc? Bezsens...
2.
Wally napisał/a:
Druga sprawa auto ma nie wyglądać normalnie
Tzn? Bedzie jak z bajki?
3. Po co auto bylo malowane? Stary lakier był w całkiem fajnym stanie, przynajmniej na zdjeciach...
2.Normalnie ten samochód wygląda tak:

a ma wyglądać tak i od początku zmierzam w tę stronę:

Jak widać różnica jest dość spora dlatego też moje stwierdzenie że do normalności nie dążę

3.Co do lakieru dobrze to nazwałeś "był w fajnym stanie" ale kiedyś ,auto ma swoje lata i lakier też już był zniszczony.Dwa jak w pkt.2 plan na ten samochód był inny.
O chryste tragedia... Miał wyjśc czarny bandyta a wyjechał wieś wagen
-Brewki
-halogeny
-Siatex w zderzaku
-Tylnie lampy
-Wydech
-o jeszcze widzę Siatek za nerkami...
Sry ale jak dla mnie wieś pełną gębą jeszcze tjuning allegro zderzaków brakuje
Po fotce którą dodałeś tej ciemnej mordy w garażu pomyślałem "oho kupił wieś ale dał rady i wychodzi fajny bandyta" niestety ciemność rozjasniała i... roczarowanie
PS. Chromowane obwódki szyb pasują tu jak świni siodło jeśli ma być bandyta

-Brewki
-halogeny
-Siatex w zderzaku
-Tylnie lampy
-Wydech
-o jeszcze widzę Siatek za nerkami...
Sry ale jak dla mnie wieś pełną gębą jeszcze tjuning allegro zderzaków brakuje
Po fotce którą dodałeś tej ciemnej mordy w garażu pomyślałem "oho kupił wieś ale dał rady i wychodzi fajny bandyta" niestety ciemność rozjasniała i... roczarowanie
PS. Chromowane obwódki szyb pasują tu jak świni siodło jeśli ma być bandyta
Ostatnio zmieniony 2013-06-11, 21:18 przez Moloch, łącznie zmieniany 1 raz.