e46 coupe by kebab325 3,0ci
e46 coupe by kebab325 3,0ci
witam chcialem wam przedstawic mojego ogryzka kupilem go jakies 3miesiace temu z mega duzym silnikiem 1,8 bardziej kierowalem sie stanem itd niz jednostka co do planow to jest tego baaaardzo dyzo ,gwint ,kolo 18''szpera , jednostka 1,6 bo tego nie potrafie ogarnac , skora , itd. w aucie sie juz troche zmienilo ale fotki aktualne dodam jutro jak ktos ma do podpowiedzie co mozna zmienic zeby nie bylo lipki to slucham pozdrawiam kebab
Ostatnio zmieniony 2013-11-25, 17:55 przez Kebab 325, łącznie zmieniany 1 raz.
meeega zglebione
przyjacielu wiem co mam i na 10000% nie jest to LAMINAT ! i jest baaardzo dobrze spasowany ale jak dla ciebie moze i to byc laminat
lecimy dalej wlasnie przed chwila odebaralem cos takiego e46 coupe m54b30 :)2000r
powiem szczerze ze auto dosyc zrowo sie odpycha 123mile jezdzilem nie jedna m54b30 ale ta hmm daje rade :D silnik naped fotele boczki biore reszta bedzie do sprzedania jak cos pisac
lecimy dalej wlasnie przed chwila odebaralem cos takiego e46 coupe m54b30 :)2000r
powiem szczerze ze auto dosyc zrowo sie odpycha 123mile jezdzilem nie jedna m54b30 ale ta hmm daje rade :D silnik naped fotele boczki biore reszta bedzie do sprzedania jak cos pisac
Ostatnio zmieniony 2013-11-01, 16:34 przez Kebab 325, łącznie zmieniany 1 raz.
meeega zglebione
hehe ok nie istotne moze byc nawet poskadany z 10 elementow i spawany milon razy wazne ze jak byl sciagniety to nic tam nie widzialem itd wiem tyle ze laminat to niejest na bank ok le to pikus zderzak to zderzak znudzi sie ten kupi sie inny powiedzcie mi jakie ma przelozenie 3,0i i 1,8i (1,9) i co z ta kiera ?
meeega zglebione