Ładne coupe, chociaż przednie lampy chyba bardzo zmatowiałe, ale temat do ogarnięcia

racja kolego..mam z tym wlasnie taki problem maly bo sa dosc mocno zmatowione. Probowalem polerowac ale chhyba mialem za niski stopien sciernosci pasty bo zadowalaajacego efektu nie bylo. Musze poszukac innego rozwiazania.
Ładne Coupe

szkoda że taka motorownia ale każdy potrzebuje czegoś innego
Daj VIN to ci rozkoduje, co do ledów trzeba rozklejać lampe i umarły z jakiegos powodu pewnie z nieszczelnosci i wody...
Diody to Czerwone Diody SMD PLCC4
bardzo przydatne informacje

dzieki facet

problem tylnej lampy tak jak napisales bierze sie z nieszczelnosci klosza bo dostaje sie tam woda i pewnie dlatego. Byla juz jedna proba uszczelnienia, naprawy lutow no i pomoglo na pare dni bo wszystkie ledy ladnie swiecily ale przyszedl deszcz no i caly misterny plan w pizdu.
VIN: WBABX910X0PN76156
z przodem masz to samo co ja a zawieszenie original m pakiet
co masz na mysli?
Auto fajne, już mi Cię szkoda jednak jeżeli mowa o silniku
Prędzej czy później będziesz robił swapa na r6 bo te jednostki n42/n46 to największe niewypały w historii BMW
Wiem jak ludzie się o nie pytają bo co chwilę coś a koszt naprawy większy niż koszt używki

hehe
kiedys czytalem taki przewodnik po silnikach BMW z dokladnym opisem i ten silnik jako jeden z nielicznych oceniali na 5 gwiazdek jesli chodzi o awaryjnosc i koszty utrzymania

oczywiscie nie kierowalem sie tym przy wyborze samochodu bo planowo mial byc 2,2 170KM na 6 cyckach ale ostatecznie kupilem tego no ;p moc szalu nie robi ale tez tragedi niema