Tutaj kilka fotek jeszcze z otomoto nowego nabytku mojej dziewczyny
Co powiecie o autku. Jest to pierwszy jej samochód po zdaniu prawka;)
Auto było przywiezione z francji i jest menu i nawigacja w jezyku francuskim a polskiej mapy brak. Pomożecie jak wgrac polskie oprogramowanie i najnowsza mape. I jaka by była cena za taka usługe??
bmw 118d by ewcykk
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
bmw 118d by ewcykk
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
Autko fajne, taka zwykła seria
By wgrać PL menu jedź do kogoś ogarniętego, by nie wgrał Ci ruskiego softu, który uszkodzi nawigację. Koszt dobrej usługo to 700-1000 zł, uważaj na naciągaczy za 100-200 zł, bo padnie Ci nawigacja i będziesz miał jednostkę do wymiany. A gwarancji taki ktoś Ci nie da na swoją "usługę".
Na PW się odezwij podeślę Ci linka do mapki będziesz mógł już używać nawigację. Prawdopodobnie masz wersję tylko ze strzałkami.
Silnik N47, jaki masz przebieg? Polecam wymienić rozrząd na początku, wtedy masz pewność, że nic się nie stanie. Wymiana połowę tańsza niż naprawa po zerwaniu.
By wgrać PL menu jedź do kogoś ogarniętego, by nie wgrał Ci ruskiego softu, który uszkodzi nawigację. Koszt dobrej usługo to 700-1000 zł, uważaj na naciągaczy za 100-200 zł, bo padnie Ci nawigacja i będziesz miał jednostkę do wymiany. A gwarancji taki ktoś Ci nie da na swoją "usługę".
Na PW się odezwij podeślę Ci linka do mapki będziesz mógł już używać nawigację. Prawdopodobnie masz wersję tylko ze strzałkami.
Silnik N47, jaki masz przebieg? Polecam wymienić rozrząd na początku, wtedy masz pewność, że nic się nie stanie. Wymiana połowę tańsza niż naprawa po zerwaniu.
-
- Kontakt:
- Orzeszek
- Kontakt:
Malowana była maska i nadkole lewe. A polerka była zrobiona całego autka by odswieżyć lakier.
Vin podam jak bede miał tylko okazje
Vin podam jak bede miał tylko okazje
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia