[E46] Coupe 330Ci M54B30 Katowice
[E46] Coupe 330Ci M54B30 Katowice
Witajcie,
Wczorajszy zakup, wróciłem na dobre tory i mem nadzieje ze juz zostane były 118i było 325d było 135i a później jakieś nieporozumienia typu Nissany czy Mercedesy...
Ale się opamiętałem i po miesięcznych poszukiwaniach znalazłem egzemplarz który mi odpowiadał
Jest dobra platforma wyjściowa do modów : )
Krótki opis:
E46 330Ci Manuał
Środek cały M-pack
Xenony
Zawieszenie Mtechnic
Wydech BMW performance
Felgi org. BMW M 18"
Jasny środek
Czarna podsufitka
W najbliższym czasie :
Odrobinę gleby
Navi
Gruntowne odświeżenie wnętrza
Drobne poprawki mechaniczne
Kilka zdjęć na szybko
Wczorajszy zakup, wróciłem na dobre tory i mem nadzieje ze juz zostane były 118i było 325d było 135i a później jakieś nieporozumienia typu Nissany czy Mercedesy...
Ale się opamiętałem i po miesięcznych poszukiwaniach znalazłem egzemplarz który mi odpowiadał
Jest dobra platforma wyjściowa do modów : )
Krótki opis:
E46 330Ci Manuał
Środek cały M-pack
Xenony
Zawieszenie Mtechnic
Wydech BMW performance
Felgi org. BMW M 18"
Jasny środek
Czarna podsufitka
W najbliższym czasie :
Odrobinę gleby
Navi
Gruntowne odświeżenie wnętrza
Drobne poprawki mechaniczne
Kilka zdjęć na szybko
Napisałeś, że kupnem tej BMW wróciłeś na dobre tory- czyli w domysle poprzednie samochody były pomyłkami. Tez zrozumiałem to jak Mero i zastanawiałem sie o co chodzi z 135i.
"Środek cały M-pack " - gdzie ten mpak?
"Środek cały M-pack " - gdzie ten mpak?
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
-
- Zaawansowany forumowicz
ja tam gałki z "M" nie widzę a fotele to zwykłe sporty wg vinu:mtbikerrr pisze:Środek - gałka zmiany biegów M
Podsufitka czarna M
Fotele M
Zagary i kierownica tez myślałem ze to M ale chyba się myliłem. Nie ważne, mi się podoba
S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią
S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy
a moge wiedziec co to za nyski i mietki były ze takie nieporozumienie? bo zarówno w jednych jak i drugich można wybrac niezlego konkurenta dla 330 co wiecej nyska ma powiedzmy 3 sportowce ktore można porownac do 330 czy 135i no i wszystkie trzy moim zdaniem wychodza na prowadzenie jestli chodzi o sport.