[E36] BMW E36 316i by m3fist0
[E36] BMW E36 316i by m3fist0
Witam Wszystkich
od niedzieli jestem posiadaczem ladnej bawarki E36 i od tego dnia zakochalem sie w tym aucie
MODEL: E36 316
SILNIK: 1.6 105KM
KOLOR: czarny
ZAWIESZENIE: przód i tył BILSTEIN, sprezynki -40mm
UKLAD JEZDNY: alumki 15' + oponki MICHELIN przód: 205/55/15, tył 205/60/15
UKŁAD HAMULCOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRYKA: el.lusterka
DODATKOWO AUTKO POSIADA: ABS, wspomaganie kierownicy, szyberdach, komputer, poduszka powietrzna, centralny zamek
Poprawione fotki
od niedzieli jestem posiadaczem ladnej bawarki E36 i od tego dnia zakochalem sie w tym aucie
MODEL: E36 316
SILNIK: 1.6 105KM
KOLOR: czarny
ZAWIESZENIE: przód i tył BILSTEIN, sprezynki -40mm
UKLAD JEZDNY: alumki 15' + oponki MICHELIN przód: 205/55/15, tył 205/60/15
UKŁAD HAMULCOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRYKA: el.lusterka
DODATKOWO AUTKO POSIADA: ABS, wspomaganie kierownicy, szyberdach, komputer, poduszka powietrzna, centralny zamek
Poprawione fotki
Ostatnio zmieniony 2009-06-17, 22:33 przez m3fist0, łącznie zmieniany 1 raz.
autko jest cale pod kolor wiec nie kumam poza tym byla robiona polerka ale poprzedni wlasciciel strasznie ja spiepszylPrzygoda pisze:admini lub mody niech przerobia tego linka zeby bylo widac foto
a tak po za tym to co trzeba pod kolor ... polerka auta i lakier bedzie gitarra
wiecej fotek by sie przydalo
progi tez sa czarne ale troszkerozni sie lakier bo byly konserwowane i w ogole ... ale mi to nie przeszkadza wazne ze zderzaki sa pod kolor bo to duzo dajePrzygoda pisze:na pierwszej fotce wyglada takjakby progi byly szare ... ale jesli jest wszystko pod kolor to OKm3fist0 pisze:autko jest cale pod kolor wiec nie kumam poza tym byla robiona polerka ale poprzedni wlasciciel strasznie ja spiepszyl
Hmmm
Popracujesz trochę nad lakierem, zrobi sie połysk i będzie wyglądać jak limuzyna bo kolor temu sprzyja
Postaraj sie usunąć -kę z maski bo trochę śmiesznie wygląda.
-ki mają zazwyczaj dwa razy więcej pojemności, a sygnatura pasuje jedynie na -kach, chyba, że jest z tym problem.
Ja mam ///powera na skórze, pamiątka po Turku.
l nie odrywam bo schodzi z całą skórą
Ktoś inny pewnie jeszcze napisze: zerwij tą deskę z tylnej klapy
Dawaj więcej fotek, m.in. wnętrze!
Popracujesz trochę nad lakierem, zrobi sie połysk i będzie wyglądać jak limuzyna bo kolor temu sprzyja
Postaraj sie usunąć -kę z maski bo trochę śmiesznie wygląda.
-ki mają zazwyczaj dwa razy więcej pojemności, a sygnatura pasuje jedynie na -kach, chyba, że jest z tym problem.
Ja mam ///powera na skórze, pamiątka po Turku.
l nie odrywam bo schodzi z całą skórą
Ktoś inny pewnie jeszcze napisze: zerwij tą deskę z tylnej klapy
Dawaj więcej fotek, m.in. wnętrze!
Ostatnio zmieniony 2009-06-20, 09:27 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie przesadzasz troche to 1,6 przecieżm3fist0 pisze:
zakladam sekwencje bo pali jak smok
[URL=http://www.fotosik.pl]
kazdy robi po swojemu Mozna popatrzec z innej strony. Lepiej BMW na gaz niz Tico na benzynem3fist0 pisze:zakladam sekwencje bo pali jak smok
ja ci moge dac takie za czteropak warki ale zaloz lepiej zwykle biale dymione.cleary przednie kierunki
Szkoda zepsuc tego autka bo mozna z nim fajnie pocudowac
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE