[E34] 520i CirrusBLAU Metallic od pr0stego
[E34] 520i CirrusBLAU Metallic od pr0stego
Nie chcę już aby była w tej galerii więc jest pusto
Ostatnio zmieniony 2010-02-28, 16:42 przez pr0sty, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymaj ja taka jaka jest .... jak najdzie Cie smak na jakies mody to tylko oryginałem sie kieruj jeszcze chwila w naszym kraju i nie uswiadczy sie nie skazonej e34... a to przeciez najpiekniejsza seria 5
A silniczek to może nie mistrz dynamiki ale legenda:D i takiego głosu jak on nie zapewni zaden inny ... no moze poza m30 ...
A silniczek to może nie mistrz dynamiki ale legenda:D i takiego głosu jak on nie zapewni zaden inny ... no moze poza m30 ...
Zmiany planuje dopiero po naprawie tyłu (druga klapa i zderzak już leżą). Dekielki pomaluje przy okazji malowania samych alu. Mam też dekle aluminowe ale nie zakładam ich bo zaraz by kogoś kusiły.
Jak już to zrobię to wtedy:
- biały kierunek tył i przód,
- roleta na tylną szybę,
- tłumik dwururka,
- obniżenie przodu -40 i tutaj nie wiem jak to będzie czy uda się kupić -40 przód, a tył -30 czy będe musiał -40 przód i tył. Teraz tył wyraźnie siedzi niżej niż przód za sprawą butli, ale może jeśli nawet będą -40 na przód i tył to są twardsze niż seria i tył nie siądzie wtedy niżej? A amorów nie chcę zmieniać bo dobrze pracują.
- Na końcu jakiś konkretniejszy felunek letni zapodam i tyle.
Jak już to zrobię to wtedy:
- biały kierunek tył i przód,
- roleta na tylną szybę,
- tłumik dwururka,
- obniżenie przodu -40 i tutaj nie wiem jak to będzie czy uda się kupić -40 przód, a tył -30 czy będe musiał -40 przód i tył. Teraz tył wyraźnie siedzi niżej niż przód za sprawą butli, ale może jeśli nawet będą -40 na przód i tył to są twardsze niż seria i tył nie siądzie wtedy niżej? A amorów nie chcę zmieniać bo dobrze pracują.
- Na końcu jakiś konkretniejszy felunek letni zapodam i tyle.