[E36] ///M3evo e36
[E36] ///M3evo e36
zrobilem dzisiaj pare fotek mojej ///M Moze w dwoch zdaniach opisze samochod: Jest to seryjna M3 3,2 321ps Ciezko znalezc w PL W MIARE DOBRY taki samochod, bo jak kazdy wie takim samochodem nie jezdzi sie powoli Moja Mka byla przywieziona w tym roku (Cala ) z Francji. Trafila sie najlzejsza wersja tego modelu 1430kg i to bylo widac gdy ja porownywalem z innymi M, ale brak pelnego wyposazenia , no ale cos za cos
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:23 przez Pietrek ///M3evo, łącznie zmieniany 1 raz.
zawieszenie jest oreginalne fakt ze jest troche wysoka ale prosze mi wiezyc ze nie zamienilbym tego zawieszenia na nic innego [KOTWICA] ewentualnie Mk ale jest drogie do m3.
a spalanie szczeze jak sie jezdzi pszepisowo-normalnie 9l i nawet ponizej mi spalila no a jak ..... to 18l no a jak caly czas to 20l, srednia to tak 11-13l
Dodane po 3 minutach:
Dzieki za opinie, kazdy pojedzie bo jak ktos kocha te samochody to musi takim sie pszejechac
a spalanie szczeze jak sie jezdzi pszepisowo-normalnie 9l i nawet ponizej mi spalila no a jak ..... to 18l no a jak caly czas to 20l, srednia to tak 11-13l
Dodane po 3 minutach:
Dzieki za opinie, kazdy pojedzie bo jak ktos kocha te samochody to musi takim sie pszejechac