[FOTORELACJA] Spot SWD.

zamieszczamy zdjęcia oraz filmy z imprez BMW
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Malaj »

SebaE36 pisze:Ja to chciałem zauwazyc ze w temacie wypowiadają się praktycznie same osoby które nigdy nic tego typu nie ogranizowały.!!! I tak jest za kazdym razem ! Najwiecej do powiedzenia maja "widzowie" !!! Byłem prawie na kazdym spocie SWD, i dało się zauwazyć kto jaki jest. Nie będe nikowo wytykałpalcem tutaj, ale jesli ktos przyjezdza spozniony na spota, parkuje wsród Vagów albo innych wieswagenów, a pozniej stoi sam jak palec bądź z pasażerem/znajomym/żoną/męzem/dzieckiem/wnukiem.... itd To napewno nie znajdziecie miejsca na spotach. SPOT = SPOTKANIE sama nazwa mowi. Jestesmy tam by pogadac, posmiac się itd. A co do przejazdu to jest to tylko i wylacznie kwestia obgadania. Kazdy odpowiada za siebie. i to ze ktoś kapcia spalił czy strzelał z tłumika nie na miejscu samego spotu to nie oznacza ze robimy jakas wies itd.... Moja opinia jest taka. Niech panowie i PANIE wyżej sami coś zorganizują i zobaczymy czy wszystko bedzie idealnie ! :)
To nie było SPOTKANIE tylko wiekszosc zachowywała sie jak wyposzczeni z klatek do ludzi, na spot przyjezdzam z rodziną pogadac posmiac sie a nie zobaczyc kto ma głośniejszy wydech czy który głośniej strzela lub fajnie pali gume bo od tego są zloty i miejsca do tego wyznaczone, a co ty tu chcesz organizowac, gdyby była jakas oprawa, służby które obstawiają impreze to wtedy mozna powiedziec o organizacji, wielka sprawa napisac ze jest spot i jakis "przejazd przez miasto" z ktorym nie chciałem nawet sie utozsamiać bo bylo by mi zwyczajnie wstyd jadac z taka grupą która nie potrafi sie w takiej sytuacji zachowac. Jak juz wspomniałem wiecej tam nie zawitam bo nie ma to zwyczajnie sensu jak chcesz zobaczyc jak wygląda spot to zapraszam do Rybnika tam takiego buractwa nie zaznasz.
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Awatar użytkownika
KOWAL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KOWAL »

Malaj, tylko, że w Rybniku ile masz aut na spocie? 10? 15? w porywach.

a tutaj 50+ i nie tajemnicą jest to, że nad taką grupą ciężej zapanować.

Według mnie spot jak najbardziej udany. Każdy ma swoją paczkę z którą się trzyma razem.
Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

KOWAL, 50 Bawarek czy 50 wszystkiego ?

Nie podoba mi sie spot pomiedzy innymi markami, tyle...
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Ciekawi mnie tylko to ze jest temat na forum bmw "spot swd" a z naszego forum było moze 5-6 aut i reszta jakis dziwnych ulepów. I teraz pytanie, skąd wiedzieli że jest spot i czemu nie przyjechali samochodami marki bmw? :566:
Awatar użytkownika
asik
Małopiszący

Post autor: asik »

Alexof pisze:Raz, na przejeździe BTSu na zlocie faktycznie wszyscy powoli, grzecznie przejeżdżali przez miastu :roll:
nic nie mowilam, że nie jechali powoli
Alexof pisze:Ja nie mam problemu aby podejść do typa z VW które jest zrobione z główą, czy Polskiego Skurviela czy auta z innej marki.
i ja tez nie mam przeciez?
Alexof pisze:chyba, że przyjeżdża się na spoty aby wygrywać statuetki. Moim zdaniem trzeba tutaj rozróżnić pojęcia spot a zlot. N
i po raz kolejny powiem- nic takiego nie pislalam, ze auta slabe czy cos. Tylko pisalam odnosnie zachowania czesci ludzi.
Alexof pisze:Chętnie wypiję z większością Was, zazwyczaj stoję obok czarnego / zielonego turasa i niebieskiego Cabrio. Do następnego - Elo :bmw:
peace :wink:
SebaE36 pisze:Ja to chciałem zauwazyc ze w temacie wypowiadają się praktycznie same osoby które nigdy nic tego typu nie ogranizowały.!!! I tak jest za kazdym razem ! Najwiecej do powiedzenia maja "widzowie" !!! Byłem prawie na kazdym spocie SWD, i dało się zauwazyć kto jaki jest. Nie będe nikowo wytykałpalcem tutaj, ale jesli ktos przyjezdza spozniony na spota, parkuje wsród Vagów albo innych wieswagenów, a pozniej stoi sam jak palec bądź z pasażerem/znajomym/żoną/męzem/dzieckiem/wnukiem.... itd To napewno nie znajdziecie miejsca na spotach. SPOT = SPOTKANIE sama nazwa mowi. Jestesmy tam by pogadac, posmiac się itd. A co do przejazdu to jest to tylko i wylacznie kwestia obgadania. Kazdy odpowiada za siebie. i to ze ktoś kapcia spalił czy strzelał z tłumika nie na miejscu samego spotu to nie oznacza ze robimy jakas wies itd.... Moja opinia jest taka. Niech panowie i PANIE wyżej sami coś zorganizują i zobaczymy czy wszystko bedzie idealnie ! :)
wypowiem się, bo widzę, że ewidentnie pijesz do nas

1. mogę się wypowiedzieć, bo niejedną imprezę w życiu organizowałam. a ten spot z imprezą zorganizowaną ma tyle wspolnego co nic. skrzyknąć ludzi w jedno miejsce to kazdy moze.
2. co ma spóźnianie się na spota do całości sprawy? a z resztą ciekawa jestem, czy jak będziesz mial 6-miesięcznego maluszka to tez bedziesz wszedzie na czas?? powodzenia.
3. 'wieśwageny' to stwierdzenie obraźliwe
4. stanęliśmy gdzie było miejsce, zrobilismy zakupy i podeszliśmy do ludzi z bts. ale ty pewnie i tak wiesz lepiej gdzie bylam, po co i na co.

Nie widzę sensu dalszej dyskusji.
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

Ludki na spokojnie. Ja nie widzę sensu kłótni, porozmawiać zawsze można.

Malaj- nie zgodzę się z opinią, iż WIĘKSZOŚĆ zachowywała się jak wypuszczeni z klatki ludzie. Nazwałbym to pojedyńczymi osobami w przynajmniej 100 - 150 osobowym gronie. Druga sprawa, widziałeś wszystkie te auta po kolei z bliska czy z definicji uważasz, że inna marka to ulep? Moim zdaniem grubo się mylisz bo auta w większości są tam zrobione za grube pieniądze i z głową. Trzecia sprawa, gdyż mamy swój osobny Team nie związany z BTS i to akurat nie ma nic do rzeczy.

Kowal - uważam, że plątanie do tego spotu w Rybniku ma się trochę ni jak. Faktem jest, że pojawia się tam parę samochodów co mnie trochę dziwi, aczkolwiek u nas spot nie jest nastawiony tylko na jedną markę.

Primo - mi to nie przeszkadza akurat ale Twoje zdanie szanuję, Twój wybór. Pewnie będzie kolejna okazja czy to przy okazji zdjęć czy zlotu.
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Malaj
Zaawansowany forumowicz

Alexof pisze:Malaj- nie zgodzę się z opinią, iż WIĘKSZOŚĆ zachowywała się jak wypuszczeni z klatki ludzie. Nazwałbym to pojedyńczymi osobami w przynajmniej 100 - 150 osobowym gronie. Druga sprawa, widziałeś wszystkie te auta po kolei z bliska czy z definicji uważasz, że inna marka to ulep? Moim zdaniem grubo się mylisz bo auta w większości są tam zrobione za grube pieniądze i z głową.
w takim razie bylismy na roznych "spotach"
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

asik, akurat nie Was miałem na myśli. Bo to inni sie tak zachowują jak napisałem wyżej :)

wieśwageny to określenie moze i obrazliwe ale jest tam kilka takich typowych wozów wiec...
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

SebaE36 pisze:Ja to chciałem zauwazyc ze w temacie wypowiadają się praktycznie same osoby które nigdy nic tego typu nie ogranizowały.!!!
Hmm ciekawe rzeczy tu opowiadasz :grin: :bmw:

Poza tym temat zaczyna zmierzać w złym kierunku :wink:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Germanku, napisałęm ze prkatycznie wiec nie wszyscy :) nie bierz tego do serca :D
Awatar użytkownika
Kanar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kanar »

1. ktoś to już tu napisał przyjechałem pogadać z ludźmi których lubię i tylko i wyłącznie po to.
2. Bywają tam samochody za kupę kasy (ogarnięty golf VR6, BMW serii 7, Seby e36) ale i te pospolite brzydale (Golf II 2fast2furious, złamany maluch, o czarnym passacie nie wspomnę)
3. Nie przeszkadza mi że Dawid S. jedzie 40km po to by pogadać i podjedzie golfem IV, koleś może jeździć nawet hondą ale jak kumpel to czemu miałbym się z nim nie spotkać - choć chyba teraz przesadziłem:p
4.Popieram Malaja w tym że nie da się przyjechać z dzieckiem (zwłaszcza tak małym) bo zawsze jakiś głąb zrobi coś co nie jest zbyt zdrowe dla malucha.
5.Spoty w Rybniku są fajne i kulturalne ALE ilu nas tam teraz bywało? Może jak się ociepli to to wróci do normy, a i na basen pójdzie wyskoczyć :D
6.Kto chce ten przyjedzie, kot nie to nie. ZAKOŃCZMY DYSKUSJĘ BO SYF SIĘ ZROBIŁ.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
ODPOWIEDZ