Relacja ze spotu BTS 17.02.2008

zamieszczamy zdjęcia oraz filmy z imprez BMW
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

kisol szczerze powiedziawszy jeszcze nigdy niestartowalismy ze soba :)
ale jak to sprawdzimy to napewno damy znac :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias pisze:
siwyE30 pisze:W koncu spot, na ktory sie zalapalem - szkoda, ze musialem tak szybko uciec bo widze, ze pograndziliscie jeszcze pozniej - palenie lackow itd :P

O.T. Do kogo mam pisac w sprawie smyczy?

nastepnym razem tak nie swiruj jak bedziesz z nami jechal w kolumnie , troche pzresadziles wg. Mnie :wink: wiadomo gdzie mozna to oczywiscie ale jak widzisz ze wszyscy jada 60 to nie pokazales zadnej klasy ze jechales praweym ze 130 a auto odrywalo sie od ziemi na tych dziurach.
no z zawiasem sie zgodze nieswiruj tak !!!!
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Filmiki ze spotu fajne , mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu poznam was i wasze autka, jak nic mi nie wyskoczy :D
siwyE30

Post autor: siwyE30 »

Ficek pisze:
zawias pisze:
siwyE30 pisze:W koncu spot, na ktory sie zalapalem - szkoda, ze musialem tak szybko uciec bo widze, ze pograndziliscie jeszcze pozniej - palenie lackow itd :P

O.T. Do kogo mam pisac w sprawie smyczy?

nastepnym razem tak nie swiruj jak bedziesz z nami jechal w kolumnie , troche pzresadziles wg. Mnie :wink: wiadomo gdzie mozna to oczywiscie ale jak widzisz ze wszyscy jada 60 to nie pokazales zadnej klasy ze jechales praweym ze 130 a auto odrywalo sie od ziemi na tych dziurach.
no z zawiasem sie zgodze nieswiruj tak !!!!

Ok, nastepnym razem po prostu nie bede wrzucal dwojki :P - pojade 60 :) Jak wyjezdzalismy spod (bylego) minimala to od razu wiedzialem jak wyglada parking przy ambasadzie, dlatego nie chcialem byc ostatni... Przepraszam, ze musieliscie wachac moja PB :)) Na koniec musze przyznac, ze akurat tam nawet moje nowe amorki nie daly rady - koniec OT!!!
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ty sie tam juz nie tlumacz :P hehehehe
e30fast

Post autor: e30fast »

widze tutaj kilku przeciwnikow szybkiej jazdy hehehe nie no zarcik :) gdzie mozna to mozna , szkoda ze mnie nie bylo ale 15 marca juz sie pokaze na pewno do zobaczenia koledzy :)

Dodane po 9 minutach:

Kisol masz fach w nogach i w aucie na prawde mistrzostwo Pal chlopie ile wlezie niebawem popalimy razem :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

adam winny zawsze sie tlumaczy :D:D
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Judi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Judi »

spocik udany, milo bylo Was poznac :) bunie sliczne :-) gratuluje wlascicielom!!
e30fast
Kisol masz fach w nogach i w aucie na prawde mistrzostwo Pal chlopie ile wlezie
zgadzam sie w 100% !! Kisol pokazal klase :-)
dziekuje za fajna impreze i mile spedzony czas :D
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
KeMaS

Post autor: KeMaS »

kisol to zawodowiec jesli chodzi o palenie :D Ja go podziwiam :P
ODPOWIEDZ