Relacja z Totunia
nie ma sprawy, ale ja już dziczeć nie będe Tylko gril bo felgi beda regenerowane, opony nowe, dziecko mi się urodziło i ogólnie jakoś się postarzałem... a żone już nawet mamTomek325i pisze:Jeztom może uszykujemy grilla na gwarusiu : : Pod tą wiatą : Bo miałem ustawić się z Devrem ale jeszcze nie napisał A ja za 3 tygodnie lecę i sezon mnie minie
A co do Torunia to właśnie po raz kolejny takie opinie przeczytałem i też jakoś nie mam zamiaru tam jechać...
Za to zwerbowac można ludzi, oni pewnie się pobawią my pooglądamy, bedziemy komentować, Kisol mnie przewiezie, będzie fajnie
ZLot BMW TORUń
Poprawiłem troszeczkę __ T.
Ostatnio zmieniony 2008-05-12, 19:12 przez konserwa9, łącznie zmieniany 1 raz.
bingo a kto dołączył do nas na Cpn-ie i jeździł za wulkanizatorem.MY byliśmy tą granatową bunią .Na pierwszym zdjęciu ja z żonką na ostatnim jako 2 z lewej autko nasze.Dzięki za poprawki ale jeszcze nie rozgryzłem do końca programiku.
[ Dodano: Pon Maj 12, 2008 10:02 pm ]
tomek widzę ,że przypadła ci do gustu ta bunia.
[ Dodano: Pon Maj 12, 2008 10:02 pm ]
tomek widzę ,że przypadła ci do gustu ta bunia.
spotkanie
Tomi ja cały czas robie ,będę na pewno na zlocie u chłopaków z Podbeskidzia.A będzie co do oglądania bo szykuje naklejenie loga BTS-u na moich bemkach( na tylnej szybie),zwłaszcza na kombi ku troszkę przerobione -obrobione logo.Chyba nie będziecie mi mieć za złe przeróbkę.
Re: spotkanie
Ja za złe nie będę miał Nie wiem jak resztakonserwa9 pisze:Tomi ja cały czas robie ,będę na pewno na zlocie u chłopaków z Podbeskidzia.A będzie co do oglądania bo szykuje naklejenie loga BTS-u na moich bemkach( na tylnej szybie),zwłaszcza na kombi ku troszkę przerobione -obrobione logo.Chyba nie będziecie mi mieć za złe przeróbkę.
Mnie nie będzie za w tygodnie w kraju dlatego mówię że chętnie bym wpadł pogadać z Tobą Chyba że będziesz na Gwarusiu to sobie porozmawiam