Relacja z Totunia

zamieszczamy zdjęcia oraz filmy z imprez BMW
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Jeztom może uszykujemy grilla na gwarusiu :?: :?: Pod tą wiatą :?: Bo miałem ustawić się z Devrem ale jeszcze nie napisał :) A ja za 3 tygodnie lecę i sezon mnie minie :)

A co do Torunia to właśnie po raz kolejny takie opinie przeczytałem i też jakoś nie mam zamiaru tam jechać...
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Tomek325i pisze:Jeztom może uszykujemy grilla na gwarusiu :?: :?: Pod tą wiatą :?: Bo miałem ustawić się z Devrem ale jeszcze nie napisał :) A ja za 3 tygodnie lecę i sezon mnie minie :)

A co do Torunia to właśnie po raz kolejny takie opinie przeczytałem i też jakoś nie mam zamiaru tam jechać...
nie ma sprawy, ale ja już dziczeć nie będe :D Tylko gril :D bo felgi beda regenerowane, opony nowe, dziecko mi się urodziło i ogólnie jakoś się postarzałem... a żone już nawet mam :D

Za to zwerbowac można ludzi, oni pewnie się pobawią my pooglądamy, bedziemy komentować, Kisol mnie przewiezie, będzie fajnie :D
Tomek
Maniak forumowy

No nam z Devrem szło raczej żeby zrobić grilla BTS + BMW AUTO :)

Spotkać się pogadać... Jak wtedy :) A auta na parkingu :) Chwilę tam tylko być i przenieść się od razu na wiatę... :)
przemek

Post autor: przemek »

to kiedy ten grill?
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Tomek325i pisze:No nam z Devrem szło raczej żeby zrobić grilla BTS + BMW AUTO :)

Spotkać się pogadać... Jak wtedy :) A auta na parkingu :) Chwilę tam tylko być i przenieść się od razu na wiatę... :)
No i bardzo dobrze. :) Z BMWauto pare autek też przyjedzie napewno.

Proponuje sobotę i tylko soboty :D
konserwa9

ZLot BMW TORUń

Post autor: konserwa9 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Poprawiłem troszeczkę :) __ T.
Ostatnio zmieniony 2008-05-12, 19:12 przez konserwa9, łącznie zmieniany 1 raz.
bociek

Post autor: bociek »

konserwa9 czy Ty przypadkiem nie jechales w ktoryms z tych aut z drogiego zdjecia ???
Tomek
Maniak forumowy

Z trzeciego :) Ta granatowa 540 :)
konserwa9

bingo a kto dołączył do nas na Cpn-ie i jeździł za wulkanizatorem.MY byliśmy tą granatową bunią .Na pierwszym zdjęciu ja z żonką na ostatnim jako 2 z lewej autko nasze.Dzięki za poprawki ale jeszcze nie rozgryzłem do końca programiku.

[ Dodano: Pon Maj 12, 2008 10:02 pm ]
tomek widzę ,że przypadła ci do gustu ta bunia.
Tomek
Maniak forumowy

konserwa9 pisze: tomek widzę ,że przypadła ci do gustu ta bunia.
No i chcę obczaić ją dokładniej :) Ale się nie odzywasz :P

A co do Torunia zdania nie zmienię :)
bociek

Post autor: bociek »

heh no ja jechalem ta e34 ale jako pasazer :D ten najmniejszy z tych trzech co z niej wysiedli :D

szkoda ze nam sie paliwko skonczylo i nam poniej uciekliscie dalej :D

a autko to konkretne masz :D
konserwa9

spotkanie

Tomi ja cały czas robie ,będę na pewno na zlocie u chłopaków z Podbeskidzia.A będzie co do oglądania bo szykuje naklejenie loga BTS-u na moich bemkach( na tylnej szybie),zwłaszcza na kombi ku troszkę przerobione -obrobione logo.Chyba nie będziecie mi mieć za złe przeróbkę.
Tomek
Maniak forumowy

Re: spotkanie

konserwa9 pisze:Tomi ja cały czas robie ,będę na pewno na zlocie u chłopaków z Podbeskidzia.A będzie co do oglądania bo szykuje naklejenie loga BTS-u na moich bemkach( na tylnej szybie),zwłaszcza na kombi ku troszkę przerobione -obrobione logo.Chyba nie będziecie mi mieć za złe przeróbkę.
Ja za złe nie będę miał :) Nie wiem jak reszta :)

Mnie nie będzie za w tygodnie w kraju dlatego mówię że chętnie bym wpadł pogadać z Tobą :) Chyba że będziesz na Gwarusiu to sobie porozmawiam :D
ODPOWIEDZ