Relacja ze spotu BTS 17.02.2008
no z zawiasem sie zgodze nieswiruj tak !!!!zawias pisze:siwyE30 pisze:W koncu spot, na ktory sie zalapalem - szkoda, ze musialem tak szybko uciec bo widze, ze pograndziliscie jeszcze pozniej - palenie lackow itd
O.T. Do kogo mam pisac w sprawie smyczy?
nastepnym razem tak nie swiruj jak bedziesz z nami jechal w kolumnie , troche pzresadziles wg. Mnie wiadomo gdzie mozna to oczywiscie ale jak widzisz ze wszyscy jada 60 to nie pokazales zadnej klasy ze jechales praweym ze 130 a auto odrywalo sie od ziemi na tych dziurach.
Ficek pisze:no z zawiasem sie zgodze nieswiruj tak !!!!zawias pisze:siwyE30 pisze:W koncu spot, na ktory sie zalapalem - szkoda, ze musialem tak szybko uciec bo widze, ze pograndziliscie jeszcze pozniej - palenie lackow itd
O.T. Do kogo mam pisac w sprawie smyczy?
nastepnym razem tak nie swiruj jak bedziesz z nami jechal w kolumnie , troche pzresadziles wg. Mnie wiadomo gdzie mozna to oczywiscie ale jak widzisz ze wszyscy jada 60 to nie pokazales zadnej klasy ze jechales praweym ze 130 a auto odrywalo sie od ziemi na tych dziurach.
Ok, nastepnym razem po prostu nie bede wrzucal dwojki - pojade 60 Jak wyjezdzalismy spod (bylego) minimala to od razu wiedzialem jak wyglada parking przy ambasadzie, dlatego nie chcialem byc ostatni... Przepraszam, ze musieliscie wachac moja PB Na koniec musze przyznac, ze akurat tam nawet moje nowe amorki nie daly rady - koniec OT!!!
- Judi
- Zaawansowany forumowicz
spocik udany, milo bylo Was poznac bunie sliczne gratuluje wlascicielom!!
dziekuje za fajna impreze i mile spedzony czas
zgadzam sie w 100% !! Kisol pokazal klasee30fast
Kisol masz fach w nogach i w aucie na prawde mistrzostwo Pal chlopie ile wlezie
dziekuje za fajna impreze i mile spedzony czas
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)