Spot Rybnik 30.10.2011
No ciemno było ale to chyba przez to ze nikt nie przemyslał ze godziny sie zmianiaja
Ale liczyła sie atmosfera która jak zawsze idealna
A jeśli chodzi o fotki to niestety nie byłem w stanie nic wyczarować, musiał bym mieć druga lampe
Ale liczyła sie atmosfera która jak zawsze idealna
A jeśli chodzi o fotki to niestety nie byłem w stanie nic wyczarować, musiał bym mieć druga lampe
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Lepiej sie przyznaj że Madzia Cie goniła spać ;p a 2 rzecz "słyszoł żeś ta burza" jak staliśmy koło Twojej e39?Aman pisze:Dzieki panowie i panie za milego spocika Nastepnym razem trzeba bedzie szybciej sie zebrac bo juz o tej godz jest ciemno
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
<< jak to na parę przystało ;p "te wspólne decyzje" ;pmaqda pisze:Nastepnym razem zrobimy wczesniej
nom spocik udany nie ma co szkoda, że paru może nowych jakby bało się podejść do wspólnej gadki albo ja miałem tylko takie wrażenie ;p
główna Atrakcja to i tak był obrażalski pan z 7er "czy tu jest jakiś zlot BEMKI? " Kolebka:"nie mam pojęcia ale chyba raczej fiata ale mimo to zapraszamy"
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
jako nowy, to słuchalem i troche sie wtroncalem, musze sie dopiero zapoznac z wami i obczaic co i jak, bylo fajnie i czekam na nastepne zloty. mojej BMKI to nikt fotki nie zrobił, a to chyba temu ze zle zaparkowalem ( troche sie z nia schowałem)
PiEnIąDzE To NiE WsZyStKo, LiCzY SiÊ JeSzCzE ZłOtO I NiErUcHoMoŚcI
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
no tak bo najbardziej nieśmiali to z tych co zapamietałem to tak : maqda, Aman, Aquarius, Tomek, Pablo, Kolebka, Fatum , wegrzol itd. ale wiadomo muszą się chłopaki rozkręcić ;pCo do nowych to musza sie wbic w atmosfere i bedzie ok Pare wypadow nad Olze i chlopaki sie rozchodza
nie chodzi Łukaszu o tą co stała tylko o tą co podjechała później z stacji:)Aquarius pisze:To była jakaś sucha burza;p i taka bardzo lokalna hehe a co do E38 to padło pytanie czyja to jest i jakoś nikt się nie odezwał:) ale myślę że następnym razem już będzie inaczej:) a pogoda jak na listopad to całkiem całkiem:) tylko godziny trzeba przemyśleć następnym razem;p