nooo zimno bylo ale bylo spoczko , w koncu sie spotkalismy w licznej ekipce , nastepny zlot napewno bedzie w wyzszej temperaturze, wrzucajcie fotki i jakies filmiki
no to moje pierwsze spotkanie z bts-em, ale fajnie, bylo Was w koncu poznac, pogoda niedopisala (bardzo zaskakujace mimo ze to jeszcze zima )
i kto robil fotki i filmik to odrazu wrzucac nie ma sie co obijac
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
nno szkoda ze troche zimno bylo ale ogolnie i tak spoko ze tylu sie ludzi zjechalo a ni iPietrek nie miales do nikogo telefonu ? do Ambasady pojechalismy oj szkoda ze tak wyszlo
dzieki Baracuss za foteczki , jak bys mial jutro chwile to postaraj sie cos skleic jakis film , z placu z upalania ( mam nadzieje ze cos mnie tam zlapalo na kreceniu )
Niestety mam tylko po jednym koleczku, jak robiles ty i brat bo nie zdazylem z auta wyjsc i kamery wlaczyc jak zaczeliscie sie slizgac zaraz po wjezdzie. Zawias ty masz szpere , bo z tego co widzialem to tak miales kola przednie skrecone auto ci w bok uciekalo a kola oba palily, nie ma bata po tym co widzialem zdaje mi sie ze masz no chyba ze przypadkiem akurat dyfer tak zadzialal.
ha na ostatnich zdjeciach ja ,cos tam filmikow mam na cyfrowce ale jak wspominalem dzisiaj po urodzinach jestem wiec jutro to wgram bo dzisiaj ni dy rydy
do jutra %^_^%